Aer curat si protectie impotriva alergiilor, cu Oxygen de la Electrolux

Aer curat si protectie impotriva alergiilor, cu Oxygen de la Electrolux
  calendar_month        
Un sfert din populatia Europei sufera de cel putin o alergie pe parcursul vietii, fie ca depisteaza simptomele sau nu. Cei mai frecventi alergeni care determina reactii negative ale organismului sunt: praful, mucegaiul, acarienii, parul de animale, polenul, componentele unor alimente sau substantele chimice. La o privire mai atenta, ne dam seama ca zilnic intram in contact cu parte dintre alergeni, chiar in propria casa. Pentru a ne tine departe de alergii, este important sa ne cream un mediu sanatos si curat in propria locuinta. Purificatorul de aer Oxygen de la Electrolux este solutia de care avem nevoie pentru a ne proteja.

Aer mai curat, un mediu mai sanatos


Acarienii si praful de casa (amestec de fibre de tesaturi, particule de piele, peri de animale, fiinte, bacterii, spori de mucegai si alte resturi) determina 44% din cazurile de alergie depistate. Procentul ii situeaza pe locul doi in topul alergenilor, imediat dupa polen. Acestia sunt implicati in afectiuni respiratorii, cutanate si oculare, putand determina aparitia rinitei alergice sau chiar a astmului bronsic.

Pentru a evita pe cat posibil sa intrati in contact cu acarienii si praful de casa, este indicat sa faceti curatenie generala macar o data pe saptamana, sa spalati intensiv si sa folositi acaricide. In plus, pentru cele mai bune rezultate, trebuie sa aveti grija si de calitatea aerului din casa.

Purificatorul de aer Oxygen de la Electrolux este dotat cu o tehnologie bazata pe ioni pozitivi si poate furniza 320 de metri cubi de aer pur pe ora, acoperind o suprafata de pana la 72 metri patrati. In plus, datorita filtrelor de carbon activ si a celor HEPA, retine chiar si particule minuscule de pana la 0.3 microni, mult sub dimensiunile particulelor care provoaca iritatii si astm. Va puteti proteja astfel intreaga familie impotriva afectiunilor nedorite.

Oxygen - flexibil si silentios

Fiind dotat cu senzori de zgomot si de poluare, purificatorul de aer Oxygen se autoregleaza in timpul functionarii si afiseaza pe ecran toate ajustarile facute. Astfel, daca depisteaza mirosuri puternice, cum ar fi cele de fum, acetona sau mancare arsa, Oxygen creste imediat puterea de absorbtie si capteaza mirosurile cu ajutorul filtrelor de carbon activ. Daca, din contra, nu este necesara o purificare intensa, aparatul isi reduce automat nivelul de putere.

In timpul somnului este indicat sa avem purificatorul de aer pornit, pentru a ne asigura o noapte linistita si odihnitoare. Datorita nivelului de zgomot de doar 27 decibeli pe modul silentios de functionare, puteti tine aparatul Oxygen in dormitor pe perioada noptii, fara a va deranja. Consumul redus de energie, de aproximativ 5 Watti, pe cea mai scazuta treapta de putere, permite utilizarea permanenta a purificatorului pentru un flux constant de aer curat atat ziua, cat si noaptea.

Purificatorul de aer de la Electrolux este foarte usor de folosit, avand telecomanda, indicator pentru starea filtrelor, ecran plat cu display electronic pentru o buna vizualizare a reglajelor, iar filtrele HEPA sunt lavabile si usor de detasat.

Purificatorul de aer Oxygen de la Electrolux poate fi gasit in magazinele de specialitate, cu pretul recomandat de 1100 lei.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Iubim & Suferim
  • person

    "traieste,iubeste si vei fi iubit."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right