Amandoi sub un acoperis: regulile mutarii in doi

Amandoi sub un acoperis: regulile mutarii in doi
  calendar_month        
Mutarea in aceeasi casa este o etapa importanta pentru cuplu. Dar cum reusiti sa impacati doua stiluri diferite, astfel incat fiecare sa se simta ca acasa? Urmeaza regulile urmatoare pentru a trai impreuna in armonie!

Fii practica

Chiar aveti nevoie de doua televizoare, doua canapele si doua cuptoare cu microunde? Faceti fiecare o lista cu bunurile personale si discutati ce pastrati cand va mutati impreuna si la ce renuntati. Alegeti mobila si obiecte in conditie buna.

Lasa-l sa-si pastreze obiectele pretioase

Noul apartament e destul de micut, dar el insista sa pastreze colectia de masinute? E usor sa arunci totul, insa nu poti sa-i dai pe ghena obiectele la care tine. Gasiti o solutie impreuna, faceti compromisuri ca sa va simtiti bine amandoi la voi acasa.

Invata sa te debarasezi de unele lucruri

Daca iubitul trebuie sa mai renunte la unele din lucrurile lui, si tu trebuie sa faci la fel. In iubire se fac compromisuri, asa ca scapa de lampa aceea inspaimantatoare primita de la matusica.

Combina obiecte pentru un look eclectic

Crezi ca tablourile sale vechi n-au nimic in comun cu canapeaua ta contemporana? Mai gandeste-te o data! Amesteca obiectele improtante pentru amandoi si creeaza un decor unic.

Fii creativa, amesteca stiluri si culori. Fa mai multe incercari, deplaseaza obiectele si mobilele pana se asaza cum trebuie ca sa dea bine la ochi.

Cumparati impreuna ceva nou

Pentru a fi mai incantati de noua locuinta, cumparati impreuna un obiect care va place mult amandurora. Tu aduci mobila ta, el pe a lui, dar e important sa aveti si ceva in comun pentru a crea un sentiment de unitate. De exemplu, cumparati un pat nou, pe care il veti folosi tot timpul amandoi.

Faceti o lista cu obiectele fiecaruia

Nu e deloc placut sa te gandesti ca mutarea impreruna poate fi un esec si poate duce la despartie, dar din pacate e o realitate. Uneori asta se intampla. Pentru a evita discutiile, certurile, lista e sfanta.


Autor: Nuage

Recomandari

Newsletter Ele.ro

un gand
  • person

    ""se zice ca timpul trece.timpul nu trece niciodata noi trecem prin timp""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right