Amenajaza-ti un birou la tine acasa

Amenajaza-ti un birou la tine acasa
  calendar_month        
Pentru multi dintre noi, a avea un birou acasa a devenit o necesitate. Insa, marea intrebare este unde pui toate lucrurile necesare unui astfel de proiect? Ei bine, locatia este foarte importanta, indiferent de cat de mic este spatiul.

Iata cateva idei care te vor ajuta sa economisesti timp si bani.

In dulap

Daca ai un dulap ai deja un birou. Trebuie doar ca acesta sa fie destul de mare incat sa-ti incapa computerul si alte cateva lucruri necesare. Va trebui sa renunti la rafturile fixe si sa-ti cumperi cateva rafturi glisante. Pentru a economisi spatiul incearca sa achizitionezi un singur aparat care are mai multe functii (fax, xerox, scanner si imprimanta).

Personalizeaza-ti biroul cu diverse lucruri la care tii: poze, scrisori, diplome. E important sa te simti bine chiar daca spatiul destinat lucrului este unul redus. Decoreaza o cutie si decupeaz-o astfel incat sa o poti agata de usa dulapului si in care sa poti pune pixurile, creioanele, cartile de vizita si alte lucruri marunte. Poti vopsi interiorul dulapului in orice culoare.

Pe rotiDaca toate dulapurile tale sunt pline cu haine, dar ai un colt al camerei liber, iti poti amenaja si acolo un birou. Nu o sa dureze mai multe de 2 zile.

Iti recomandam un birou mobil pe care sa-l poti muta daca este nevoie. Prinde cateva etajere pe perete pentru a putea aranja pe ele cartile, documentele sau CD-urile.

Cumpara o masuta cu roti, nu mai mare decat computerul. Mai poti achizitiona cosuri sau cutii tot pe roti pe care le vei folosi ca locuri de depozitare.

Recomandari