Antreneaza-te la reduceri de weekend!

Antreneaza-te la reduceri de weekend!
  calendar_month        
Dremel, unul din brandurile firmei germane Bosch, ii provoaca pe bucuresteni sa mearga pe 24 aprilie la Praktiker Voluntari pentru a participa la demonstratiile sustinute de specialistii Dremel intre orele 10:00 - 16:00.
Pe langa faptul ca vor invata lucruri noi si poate isi vor descoperi talente ascunse, in perioada 24 - 25 aprilie, Dremel le mai pregateste o surpriza bucurestenilor: 15 la suta reducere daca cumpara orice unealta Dremel de la unul din cele trei magazine Praktiker participante la promotie - Praktiker Voluntari, Praktiker Militari si Praktiker Vitan.
Uneltele Dremel se adreseaza pasionatilor de bricolaj, putand fi folosite la activitati variate, de la realizarea de bijuterii, restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor, la orice alte hobby-uri creative.


51099.jpg


Cu Dremel se poate lipi, inscriptiona, taia si perfora orice tip de materiale, de la sticla, lemn, la metal si ceramica, sau se pot aplica elemente decorative precum pietricele, scoici, margele din lemn, sticla, plastic sau funde.


Campania va continua in lunile mai si iunie, cand vor avea loc demonstratii la Praktiker Vitan (pe 29 mai) si Praktiker Militari (in data de 26 iunie).

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Capitolul 3 Ziua Y
  • person

    "this may hurt alittle, but it's something you'll get used to..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Sneakers dama Guno Albi
Shop Ele.rochevron_right