Arctic lanseaza platforma www.arcticpentrutine.ro

Arctic lanseaza platforma www.arcticpentrutine.ro
  calendar_month        
Compania Arctic, liderul pietei romanesti de electrocasnice, a lansat platfoma online www.arcticpentrutine.ro

Noul site, avand o interfata grafica atragatoare si extrem de prietenoasa, pune la dispozitia consumatorilor informatii practice despre cum sa alegi produsele electrocasnice, cum sa le folosesti si sa le intretii, sfaturi pentru reducerea consumului de energie, precum si retete culinare testate de catre expertii Arctic.

"Arctic a fost mereu perceput de catre consumatorii romani nu doar ca un producator de electrocasnice, dar si ca un consilier de incredere in acest domeniu. Platforma online pe care o lansam in prezent este un nou pas pe care il facem pentru a raspunde nevoilor de informare si consiliere pe care consumatorul le are. Prin aceasta resursa on-line, oferim servicii aditionale cu valoare adaugata consumatorilor, intr-o maniera interactiva.", a declarat Gabriela Geana, Marketing Manager Arctic.

Noua platforma online este organizata pe sectiuni usor de accesat si de parcurs. La sectiunea "Cum aleg", utilizatorii vor avea la dispozitie un program care poate identifica nevoile acestora in materie de aparate frigorifice si poate recomanda in mod automat un anumit tip de produs.

De asemenea, site-ul www.arcticpentrutine.ro contine si sfaturi practice despre modalitatile de utilizare eficienta a aparatelor electrocasnice, sfaturi adunate in cei 40 de ani de experienta a Arctic. Modalitatile corecte de intretinere si curatare a produselor electrocasnice se regasesc la sectiunea "Cum ingrijesc".

La sectiunea "Pagina Verde" au fost incluse cateva sfaturi practice despre modalitatile concrete de reducere a consumului energetic si de reducere a amprentei de carbon a utilizarii aparatelor electrocasnice.

In plus, noul site lansat de catre Arctic gazduieste Jocuri si concursuri dotate cu premii constand in produse electrocasnice, precum si Retete culinare verificate de catre expertii Arctic.

Prin lansarea acestei platforme, Arctic isi doreste sa vina in intampinarea nevoilor actuale de informatie a consumatorilor, care se documenteaza din ce in ce mai mult in mediul online inainte sa decida achizitia unui produs electrocasnic si folosesc informatia disponibila pe internet pentru a folosi si intretine electrocasnicele.

Lansarea platformei online www.arcticpentrutine.ro este parte a programului de comunicare Arctic.Pentru tine, prin care compania a largit paleta serviciilor oferite clientilor sai prin adaugarea de servicii pre-vanzare si editarea unor materiale educative menite sa sprijine consumatorul in procesul de achizitie si utilizare a produsului.

Despre Arctic
Arctic face parte din grupul Arcelik, al treilea producator european de aparatura electrocasnica. La peste 50 de ani de la infiintare, produsele companiei Arcelik sunt prezente in peste 100 de tari din intreaga lume. Compania detine 11 unitati de productie in 4 tari si are peste 17.000 angajati. Portofoliul Arcelik include 10 branduri.
Arcelik a inregistrat in 2008 o cifra de afaceri de 6.8 miliarde de lire turcesti.

Recomandari