Bijuterie mobila

Bijuterie mobila
  calendar_month        
De cand eram mici am visat sa fim printese, sa stralucim, sa epatam tot ce ne inconjoara cu prezenta noastra. Ne placeau, sau poate unora dintre noi inca le mai plac, lucrurile stralucitoare, pretioase, care ne fac sa iesim in evidenta.

Cum masuram insa cat de originale suntem, comparativ cu alte persoane? Avem o masina careia i-am adaugat piele pe scaune, sau poate avem in plan o vila si o piscina imensa... hmmm... sau poate de ce nu, scoatem din geanta on obiect micut si stralucitor, care face o multime de lucruri.

Ati ghicit! Este vorba despre un telefon mobil, dar nu orice telefon mobil. Un mobil care da clasa, cel putin la capitolul design (dar si la capitolul pret), tuturor celorlalte.

Minunea poarta denumirea GoldVish. Niciodata diamantele si aurul nu au fost combinate cu un astfel de rafinament, mai ales in ceea ce priveste design-ul unui telefon mobil.

Fabricat in inima Elvetiei, loc in care artizanii garanteaza o precizie si o atentie pentru detalii maxima, terminalul este o adevarata "opera de arta".

75129.jpg

75127.jpgAutorul design-ului este Emmanuel Guiet, care se ocupa in acelasi timp si de controlul calitatii. Guiet este considerat a fi unul dintre cei mai talentati designeri din industrie, punandu-si amprenta si asupra unor numeroase piese de bijuterie si orologerie.

Liniile elegante si prezenta unica a terminalului GoldVish, sunt subliniate de numeroasele diamante incrustate si de pielea de cea mai buna calitate ce imbraca partea din spate a mobilului.

Carcasa este creata din aur galben, insa la cerere pot fi create si piese din aura alb sau platina.

75128.jpg

75126.jpg

Terminalul cantareste 140 de grame, iar tastele sunt finisate cu diamante VVS 1 de cea mai buna calitate, certificate oficial.

Display-ul TFT afiseaza 262 de mii de culori, intr-o armonie perfecta sub atingerea de safir. Clasa GPRS 10, conectivitatea USB, functia Blueetoth si timpul de convorbire de aproximativ 10 ore, fac din terminalul GoldVish, o bijuterie nu doar la capitolul design, ci si la capitolul tehnic.

Functiile multimedia sunt si ele la loc de cinste, mobilul prezentand o camera foto cu zoom 8x, un MP3 player, radio FM si sunet stereo, ce permit o experienta muzicala de neegalat.

Memoria telefonului este mai mult decat suficienta- 2 GB-, permitand stocarea unui numar mare de melodii, fotografii si filme.

Oriunde v-ati afla, prin intermediul lui GoldVish, va puteti verifica mailul, trimite SMS-uri sau MMS-uri, sau puteti realiza apeluri tip conferinta.

Un terminal excelent la toate capitolele, insa accesibil doar unui procent extrem de mic din populatie. 1 million de dolari este o avere, chiar si pentru cei mai instariti?sau poate nu. Sa vedem cine vor fi primii detinatori ai unei asemenea bijuterii mobile!

Recomandari