Bochemie Romania lanseaza gama Biolit si Diffusil

Bochemie Romania lanseaza gama Biolit si Diffusil
  calendar_month        
Bochemie Romania lanseaza gama Biolit si Diffusil cei mai aprigi dusmani ai tantarilor, mustelor, capuselor, furnicilor si al altor insecte. Ofera solutii eficiente si rapide pentru exterminare si indepartarea oricarui pericol venit din partea insectelor ce ne pot deranja confortul sau chiar ataca sanatatea. Dotate cu un adevarat arsenal "Fortele Speciale Biolit" lupta pentru sanatatea si linistea familiilor noastre!

Toti am asteptat cu nerabdare aceasta perioada din an, vacanta de vara. Totul este bine planificat, mai putin incidentele cauzate de intepaturile de insecte. Desi foarte frecvente de cele mai multe ori nu le acordam atentia necesara, nestiind ce pericol pot deveni pentru sanatate.

In multe cazuri, nici nu trebuie sa ne ingrijoram, dar exista cateva insecte a caror intepatura ne compromit sanatatea si e necesar sa luam masuri speciale si sa le prevenim. Unele capuse si tantari sunt purtatori a numeroti virusi si bacterii ce pot transmite boli de tipul encefalitei virale, a bolii Lyme, filarioza limfatica, diferite alergii, ce sunt tot mai des intalnite si la noi in tara. Tot aceste insecte sunt raspunzatoare si de boli foarte grave intalnite in special in regiunile tropicale ca si malaria, febra galbena, febra West Nile, febra Dengue etc, ce sunt foarte grave si pot fi si mortale.

Solutiile Oferite de "Fortele Speciale Biolit" sunt variate si eficiente pentru toate tipurile de insecte ce le intalnim in interior sau exterior, in mediul in care locuim, lucram sau ne petrecem timpul liber.

Gama de repelenti Diffusil este solutia pentru a ne feri de intepaturile de tantari si capuse in timpul plimbarilor, iesirilor in parc sau la padure.

76257.jpg

76256.jpgDiffusil Kids Repelent este un spray cu efect protector special destinat copiilor ce se aplica pe piele, par si haine asigurind protectie totala in contactul cu mediul exterior. Acesta tine la distanta atat capusele, tantarii, taunii, mustele de cal si alte insecte. Pe langa ingredientele speciale ce tine la distanta insectele mai contine si extracte din:
Aloe Vera care este un agent natural de calmare, hidratare si antiinfamator, si prezinta eficienta in procesul de distrugere a bacteriilor, virusurilor si fungi;
D-panthenol cu efect de vindecare si de hidratare a pielii.

Diffusil Repelent este un spray destinat adultilor, extrem de eficient, care tine la distanta tantarii, taunii, capusele, mustele de cal si alte insecte. Produsul poate fi pulverizat pe piele, par, haine sau incaltaminte asigurind protectie pe toata suprafata de contact cu mediul exterior. O alta solutie pentru protectia in timpul petrecerii timpului in aer liber este si spray-ul Biolit UNI PLUS este eficient pentru combaterea si exterminarea tantarilor, mustelor, capuselor, furnicilor si paianjenilor. Acesta se poate utiliza in interiorul locuintei cat si in exterior pe terase, in zonele de gratar, camping, locurile de joaca din curtile exterioare. Prin spray-ere direct pe zonele afectate, pe pamant sau in aer, creeaza o sfera de protectie in jurul nostru ce e eficienta pana la 8h.

Biolit ne asigura si pacea noptilor linistite, odihnitoare, lipsite de intepaturile si bazaiala tantarilor prin gama aparatelor electrice Biolit pentru interior ce cuprinde doua noutati:Biolit aparat electric cu temporizator - pe langa protectia impotriva tantarilor are si un sistem automat de dezactivare a aparatului dupa 8 ore. Prezinta un mod dublu de utilizare, poate fi utilizat cu rezerva lichida sau cu pastile de rezerva.

51324.jpgBiolit KIDS aparat electric impotriva tantarilor, proiectat special pentru a putea fi utilizat in camerele copiilor. Rezerva continuta in oferta pe langa ingredientele speciale naturale extrase din crizantema - Chrysanthemum cinerariaefolium este prevazut si cu sistem de siguranta pentru copii - Bitrex, un ingredient foarte amar care previne lingerea dispozitivului de catre copii. Durata de functionare este de 45 de nopti a cate 8 ore. si pentru ca sezonul vacantei vine odata cu zumzaiala albinelor si a viespilor ce ne pot crea probleme cand nici nu ne asteptam. E bine sa fim pregatiti mai ales impotriva viespilor ce pot genera intepaturi dureroase, dar in acelasi timp si periculoase pentru sanatate pentru cei alergici la veninul lor. O arma puternica, dar la indemana pentru a preveni astfel de neplaceri este si spray-ul Biolit Turbo Super Power ce e extrem de eficient impotriva viespilor si se poate utiliza de la o distanta de pana la 8m!

Fii eroul familiei tale si intra in FSB - Fortele Speciale Biolit! Orice actiune impotriva tantarilor, mustelor, capuselor si a altor insecte inamice va fi incununata cu succes datorita arsenalului Biolit ce ofera arma perfecta pentru toti dusmanii zburatori sau taratori.

Inscrie-te in Fortele Speciale Biolit si adu pace in viata ta!

Gama Biolit si Diffusil lansata:
Aparatele electrice cu rezerve pentru interior:
Biolit aparat electric cu rezerva lichida impotriva tantarilor 60 nopti
Biolit aparat electric cu temporizator impotriva tantarilor 60 nopti
Biolit KIDS impotriva tantarilor pentru camerele copiilor
Biolit Plus aparat electric impotriva mustelor si a tantarilor - cu rezerva lichida,

Gama de spray-uri Biolit pentru interior si exterior:
Biolit L impotriva insectelor zburatoare
Biolit Turbo Super Power impotriva viespilor
Biolit UNI impotriva insectelor zburatoare si taratoare,
Biolit impotriva insectelor taratoare
Biolit Plus impotriva furnicilor,
Biolit UNI PLUS cu efect repelent impotriva insectelor,

Gama de repelenti:
Diffusil Kids Repelent,
Diffusil Repelent spray

Alte arme impotriva insectelor: Capcane momeala impotriva furnicilor, Biolit M Gel impotriva moliilor si Biolit Plus M Gel impotriva moliilor si a acarienilor.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Mi-e dor de tine
  • person

    "nu lasa loc de regrete..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Fidelitati
Shop Ele.rochevron_right