Casa Forte - Locuinte la pretul corect !

Casa Forte - Locuinte la pretul corect !
  calendar_month        
Dezvoltatorul imobiliar JQ Development va lansa, in cadrul Targului Expo Prima casa care va incepe la 17 iulie la Palatul Copiilor din Capitala, cel mai atractiv ansamblu rezidential din zona metropolitana ? Casa Forte Tartasesti.

Ansamblul cuprinde 700 de apartamente, de 2,3,4 camere, ce vor fi construite in vile cochete de P+1E, intr-o zona ce beneficiaza de toate avantajele unei locatii perfecte: fara poluare, langa cea mai mare padure din jurul Bucurestiului (peste 1000 de ha) si cu un acces foarte usor (km 18, sosea cu doua benzi pe sens) aproximativ 20 minute din Piata Victoriei.

Casa Forte Tartasesti va fi un ansamblu de locuinte modern, construit din materiale de ultima generatie, ideal pentru familiile cu copii deoarece asigura un mod de viata sanatos si echilibrat. Ca facilitati se va asigura o zona comerciala, spatii de joaca pentru copii, linie de microbuz care va afce legatura cu centrul orasului, etc.Apartamentele vor fi finisate si mobilate, vor avea cate unu sau doua locuri de parcare, cele de la parter beneficiaza de gradina, iar cele de la etaj de spatiul suplimentar din pod, care poate fi amenajat in diverse moduri.

Cel mai scump apartament de 4 camere (78 mp construiti) din Casa Forte Tartasesti va costa, la cheie, 60.000 euro cu TVA inclus.

?Consideram ca avem un pret corect pentru o locuinta care respecta toate standardele europene si vrem sa aratam ca in Romania se poate plati un pret decent pentru o locuita cu toate facilitatile. Vom impune o noua directie in constructia de locuinte, iar Casa Forte Tartasesti va fi primul dintr-o serie de ansambluri rezidentiale destinate clasei medii pe care le vom realiza pentru bucuresteni?, spune dl. Viorel Pascale, generel manager al JQ Development, dezvoltatorul proiectului.

Casa Forte Tartasesti va fi construit pe o suprafata de 9 ha, iar investitia totala se va ridica la 40 milioane euro.

Recomandari