Ce legatura este intre atelierele creative si noul Renault Twingo?

Ce legatura este intre atelierele creative si noul Renault Twingo?
  calendar_month        
Noul Renault Twingo a explorat conceptul de design in cadrul evenimentului "Design your spring".

Noul Renault Twingo a fost prezentat mass-media in cadrul unui eveniment exclusiv feminin, Design your spring, construit in jurul conceptului de design.

Evenimentul a debutat cu o prezentare unica si in premiera pentru publicul din Romania a Centrului de Design Renault despre etapele realizarii noului Renault Twingo.

Prezentarea Centrului de Design Renault a fost completata de ateliere sustinute de Dana Argesan, make-up artist, Loredana Nedelcu, designer accesorii si Ioana sucu, designer floral, in cadrul carora invitatele au invatat si au aplicat trucuri si tehnici de creatie.

Culisele designului auto prin intermediul atelierelor creative
51271.jpg


In cadrul evenimentului organizat pe 5 aprilie, noul Renault Twingo a fost ocazia pentru a oferi o privire in culisele designului auto, accesorii, make-up si aranjamente florale. Noul Twingo a fost prezentat reprezentantelor mass-media prin intermediul unor ateliere, inspirate din caracteristicile si culorile noului model.

Paula Fabregat-Andreu, Design Project Manager al Centrului de Design Renault din Bucuresti, le-a explicat invitatelor cum a fost adaptata noua strategie de design a Renault in crearea noului Twingo. Designul seducator al noului vehicul este marcat prin stilul expresiv al partii frontale.

Ateliere creative pe 3 domenii

La finalul acestei prezentari in premiera, Pavel Bartos, prezentatorul evenimentului, le-a invitat pe participante sa descopere secrete ale designului din trei domenii. Pentru a sarbatori pasiunea pentru culori, designerul floral, Ioana Sucu, alaturi de echipa de la Urban Flowers, le-au demonstrat invitatelor cum pot obtine un aranjament floral spectaculos declinat din paleta cromatica a noii game Twingo.
76194.jpg


Noul Renault Twingo a fost sursa de inspiratie si pentru machiajul realizat de Dana Argesan, make-up artist. Dana a oferit si cateva sfaturi despre nuantele in voga, trucuri pentru machiaj de zi sau de seara si sfaturi personalizate pentru fiecare participanta.

Posibilitatile multiple de accesorizare sunt un atu al noii game Twingo, de aceea atelierul organizat special pentru acest eveniment de Loredana Nedelcu, designer accesorii, a reprezentat un curs inedit despre etapele procesului de creatie.

Noul Twingo disponibil in doua noi culori

Alaturi de calitatile rutiere si polivalenta recunoscute, noul Twingo mizeaza pe un design seducator marcat prin reintoarcerea la un stil mai expresiv al partii frontale, doua noi culori pentru caroserie, Fuchsia si Bleu Bermudes, dar si un design interior mai vesel si mai colorat, dar si optiuni multiple de personalizare, accesibile, cum ar fi cele sapte noi stickere de plafon.
76193.jpg


Printre modelele din segmentul sau, noul Twingo se distinge prin spatiul interior best-in-class, fiind singurul care propune scaune spate independente si culisante pentru o modularitate fara concurenta.

Inca de la primul nivel de echipare, noul Twingo este dotat standard cu: ABS, airbag-uri frontale si laterale, aer conditionat, inchidere centralizata cu telecomanda, geamuri fata cu reglaj electric, oglinzi retrovizoare cu reglaj electric, proiectoare de ceata, computer de bord, tempomat-limitator de viteza, totul la un pret special de 5.850 € (inclusiv TVA, disponibil prin intermediul Programului de Reinnoire a Parcului Auto 2012)Recomandari

Newsletter Ele.ro

Horoscopul zilnic 2009 pentru zodia Berbecului
  • person

    "iata un horoscop zilnic pentru 2009 interesant despre toate zodiile!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right