Ce poti face cu o casca de dus?

Ce poti face cu o casca de dus?
  calendar_month        
Casca de dus este unul dintre cele mai banale accesorii pe care le poti avea in casa. Insa pe langa protejarea parului, casca poate fi practica si in alte situatii.

1 Foloseste casca de dus la ghivecele de flori

Ghivecele suspendate, atunci cand sunt udate, pot sa murdareasca pardoseala din cauza stropilor de apa care se scurg. Poti folosi cateva casti de dus cu care sa imbraci fundul ghivecelor, pana cand ultimele picaturi s-au scurs.

2 Foloseste casca de dus pentru incaltaminte

Cand trebuie sa treci rapid dintr-o parte a casei unde este mizerie (santier, gradina etc) intr-o alta parte, curata, poti folosi casti de dus pentru incaltaminte. Atunci cand lucrezi in gradina, de exemplu si ai papucii plini de pamant, se poate intampla sa te grabesti sa intri in casa pentru a raspunde la telefon sau la soneria de la usa. Inveleste incaltarile in plastic pentru a nu duce murdaria in casa.

3 Protejeaza saua de bicicleta

Casca de dus poate fi utila pentru a inveli saua de bicicleta, atunci cand aceasta se afla afara. Pe timp de ploaie, saua se va pastra uscata.

4 Transforma casca de par in recipient de mancare

Cand trebuie sa pleci de acasa impreuna cu animalul de companie, se poate sa ai nevoie de un recipient in care sa-i pui mancarea. Pentru a nu cara cu tine castronul lui obisnuit, poti folosi o casca de dus in care se pot turna chiar si lichide.

5 Casca de par ca husa de telecomanda

Se stie ca telecomanda este unul dintre cele mai murdare lucruri din casa. Nimeni nu se spala pe maini inainte sa puna mana pe ea, nici telecomanda nu are parte de o curatirea frecventa, astfel incat se pot aduna destui germeni. Intr-un hotel, cu atat mai mult este nerecomandat sa pui mana direct pe ea. Foloseste o casca de dus pe post de husa de telecomanda.

6 Metode de depozitare

Intr-o valiza sau intr-u sertar in care ai multe maruntisuri, acestea pot fi pastrate separat daca sunt depozitate in casti de dus. Inclusiv incaltamintea poate fi separata, pentru ca talpa sa nu murdareasca pantofii din jur. Pune perechile separat, in casti de par, pentru o mai buna igiena.

Autor: Maria Ionescu

Recomandari

Newsletter Ele.ro

As vrea sa pot visa...
  • person

    ""ce nu te distruge te face mai puternic"-nietzsche"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right