Ce poti face cu pungile de plastic?

Ce poti face cu pungile de plastic?
  calendar_month        
Cand te intorci acasa de la magazin, probabil esti insotita si de o gramada de pungi si pungute de plastic, de care va trebui sa scapi intr-un final. Chiar daca exista centre de colectare al plasticului, multi dintr noi le aruncam la gunoi sau sub chiuveta de la bucatarie. Din fericire, cu putina imaginatie, pungile de plastic pot fi folosite in multe situatii.

Daca ai aruncat vreodata gunoiul si ai fost nevoita sa bagi mana dupa resturi lipite de galeata, probabil ca stii deja cat de scarbos este. Pune o punga de plastic in galeata de gunoi si cand se umple, arunca-l cu tot cu punga in pubela.

Pungile de plastic sunt excelente pentru impachetat. Puneti cateva pungi una in alta, dupa care puteti sa le incarcati cu obiecte din sticla sau alte obiecte fragile. Acestea vor avea un amortizor bun.

Elibereaza-ti raftul de jos al sifonierului de pantofi cu ajutorul pungilor de plastic. Pune cate o pereche de pantofi intr-o punga de plastic si eticheteaza-le pe fiecare. Agata pungile apoi de un carlig si in acest fel ai eliberat podeaua.

Mentine-ti piciorul uscat iarna, cu ajutorul pungii de plastic. Pune pe fiecare picior cate o punga, inainte sa te incalti. Acest procedeu este excelent pentru copiii care se joaca mult in zapada.

Pune pe fundul cosurilor de hartie cate o punga de plastic, pentru a nu avea niciodata mizerie pe fundul lor. Gunoiul este aruncat rapid in acest fel. Pastreaza cateva pungi si in torpedoul masinii si foloseste-le pentru depozitarea gunoiului din vacante.

Mergi la magazin cu pungile folosite deja. De obicei omitem sa luam pungile de acasa si la magazin cumparam altele noi. Din acest motiv obisnuim sa avem zeci de pungi in casa.

Pune cateva pungi mari in bagajele de concediu. In acest fel, cand te intorci din vacanta, lucrurile murdare vor fi separate de cele curate. Astfel salvezi timp pentru spalatul hainelor la intoarcere.

Nu pleca la plaja fara pungi de plastic. Iti poti pune in ele costumul de baie ud sau prosoapele unde, pentru a pastra masina curata. De asemenea, copiii cauta mereu recipiente in care sa-si tina melcii si scoicile gasite pe plaja, iar o punga de plastic este perfecta pentru depozitare.

Recomandari