Ce spun gradinarii despre foarfeca de gradina Fiskars Quantum?

Ce spun gradinarii despre foarfeca de gradina Fiskars Quantum?
  calendar_month        
Calitatea si designul scandinav sunt in prim-plan toamna aceasta, cu noua gama completa de unelte pentru taiat Fiskars QuantumaA"¢ ce cuprinde o foarfeca de gradina, o foarfeca pentru gard viu si foarfeci pentru ramuri groase.

Proiectat pentru a inspira, Fiskars QuantumaA"¢ face un pas inainte in ceea ce priveste stilul si inovatia prin performanta superioara de taiere, design special si noua senzatie a plutei folosita pentru manerele TruGripaA"¢.

Performanta de taiere superioara

Intreaga gama are lame Fiskars TruEdgeaA"¢: selectate cu atentie, prelucrate cu precizie din otel calit, cu un strat anti-frictiune pentru performanta sporita la taiere. in plus, foarfeca pentru ramuri groase si foarfeca pentru gard viu dispun de tehnologia deja cunoscuta PowerGearaA"¢ care mareste puterea de taiere chiar si pentru cele mai dure ramuri.

Design special

Gama Fiskars QuantumaA"¢ se remarca prin cel mai avangardist design de pana acum de la Fiskars. Combinatia dintre manerele delicate din aluminiu, usoare, dar rezistente in acelasi timp, lamele superioare din otel si manerele TruGripaA"¢ cu pluta a fost deja recunoscuta pentru excelenta lor prin prestigiosul premiu red dot design la categoria Best of the Best 2012.

Manerele TruGripaA"¢

Gama Fiskars QuantumaA"¢ este inspirata din natura, prin formele fluide si prin manerele inovatoare TruGripaA"¢. Pluta ofera confort, absoarbe socurile si izoleaza, asigurand o prindere comoda chiar si cand mana este uda sau transpirata. Acelasi confort se regaseste si la foarfecile pentru ramuri groase precum si la foarfeca pentru gard viu, care au in plus un strat suplimentar SoftGripaA"¢ pentru o experienta cu totul aparte.

Ambalaj sigur

Gama este prezentata in ambalaje rezistente la transport si depozitare. Fiecare suport are un mecanism de blocare care protejeaza lamele atunci cand nu sunt folosite dar si atunci cand trebuie sa va deplasati prin gradina.

51386.jpgTrei gradinari princeputi au testat Foarfeca de gradina Fiskars QuantumaA"¢

Fiskars a invitat trei doamne pasionate de gradinarit sa incerce foarfeca Fiskars QuantumaA"¢ in gradina lor. Fara sa cunoasca in prealabil nimic despre produs, cele trei doamne au folosit foarfeca de gradina timp de 3 saptamani la diverse operatiuni de taiere. Ne-au spus parerea lor:

Roxana Carcu are o gradina mica in Bucuresti in care cultiva cu preponderenta flori (este distribuitor de trandafiri David Austin):

Foarfeca este absolut minunata! Suficient de mica si ergonomica cat sa fie extrem de practica si usor de manevrat printre tufe, extraordinar de usoara datorita materialului din care este confectionata si a plutei de pe maner...lucru care face munca in gradina extrem de placuta, mai ales pentru o doamna, cu toate ca si sotul meu o prefera.
Am observat ca pluta face aderenta si nu o poti scapa din mana cu usurinta, evitand astfel accidentele.
Este foarte bine ascutita, am taiat lejer atat tije fine de anemone japoneze, cat si lastari lemnosi de trandafiri cataratori.


Liliana Pasciuc are o gradina mare langa Snagov, pe care a amenajat-o in totalitate, impreuna cu sotul ei:

Am folosit-o la taierile de toamna unde mi-a fost de un real folos.
Alegerea materialelor de aluminiu si pluta este ideala.
Manerele de pluta isi dau siguranta ca nu va aluneca din mana chiar si cand mana este uda.
Nu va face bataturi la o folosire indelungata, asigurand o prindere usoara si sigura.


Flori Milea are la Dragoslavele o mica "gradina botanica" cu o mare varietate de plante si legume:

Am curatat vreo 6 ore un mar foarte batran si mi-a placut foarte mult cum taie.
Am remarcat calitatea excelenta a taisului si usurinta cu care taie, precum si marimea numai buna a A deschiderii, comoda si neobositoare chiar si pentru mainile mai mici ale unei femei.
Greutatea pare mare la prima vedere, dar dupa ce te obisnuiesti cu ea iti da un sentiment de siguranta EA™i forta. Manerele de pluta sunt inedite iar priza este foarte buna.


Toate cele trei doamne au testat acelasi produs, foarfeca Fiskars QuantumaA"¢ 111970, pe care au folosit-o, in functie de specificul gradinii, la operatiuni de taiere delicate (flori cu spini si tufe) precum si la taierea ramurilor dure.
Recomandari