Consultanta reprezinta fundatia pentru o constructie reusita

Consultanta reprezinta fundatia pentru o constructie reusita
  calendar_month        
Zapada s-a topit, natura a revenit la viata si cat de curand pomii vor inflori. A venit deci momentul sa iesim din hibernare si sa ne ocupam de casa si gradina.

Daca esti printre cei care vor sa construiasca- un atelier de lucru, o casuta pentru copii, sau poate chiar casa visurilor, este important, ca inainte de orice, sa te documentezi temeinic. in cazul in care anul acesta ti-ai propus sa construiesti caminul familiei tale, cu siguranta ai nevoie, inca de la inceput, de sfaturile pe care doar un specialist le poate oferi.


"Cu ce pot sa incep? Care este suprafata ideala pentru casa familiei mele? Din ce material sa o fac? Cum sa o izolez? Care sunt costurile estimative? Cat poate sa dureze constructia? Cum fac sa termin cat mai repede?" - toate acestea sunt intrebari pe cat de firesti pe atat de dificile. Daca ai decis deja sa lucrezi cu un anume arhitect, acesta ar trebui sa poata ajuta cu raspunsurile la aceste intrebari si cu alte recomandari referitoare la constructie si costuri.

Insa, in cazul in care esti chiar la faza de inceput, cand nu ai luat nici o decizie, poti cere ajutorul specialistilor Ytong. In cadrul programului "Casa la galben" acestia ofera consultanta gratuita pentru constructia caselor. Astfel, te pot ajuta cu informatii privind materialele de zidarie potrivite pentru arhitectura pe care o doresti, cu sugestii privind izolatia termica si nu in ultimul rand cu recomandari privind durabilitatea constructiei.

51262.jpg

"Eficienta energetica a casei, izolarea fonica si rezistenta la foc sunt doar cateva din caracteristicile importante pe care fiecare trebuie sa le aiba in vedere atunci cand construieste o locuinta. Aceste beneficii sunt inevitabil legate de calitatea materialelor folosite- cu cat materialele utilizate au o calitate mai buna, cu atat locuinta va oferi un grad mai ridicat de confort." subliniaza Mircea Sibana, consultant Ytong.


De cele mai multe ori insa, in faza de constructie, materialele de calitate superioara implica niste costuri mai mari. Pe termen lung insa cheltuielile de intretinere sunt mai mici iar confortul oferit este mai mare. De asemenea este bine de stiut ca specialistii Ytong ofera consultanta pe tot parcursul constructiei iar ulterior, dupa finalizarea lucrarilor, ajuta cu sfaturi ori de cate ori este nevoie.

Asadar, o temelie solida se construieste in primul rand cu o buna informare si cu decizii luate in cunostinta de cauza.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

  • person

    "never say never"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right