CoolFlexxible pentru nevoi schimbatoare

CoolFlexxible pentru nevoi schimbatoare
  calendar_month        
Pentru ca viata ta nu este o insiruire de obiceiuri clar stabilite (si ar fi ingrozitor de plicticos daca ar fi asa, nu?) nevoile tale vor fi la randul lor schimbatoare: azi ai nevoie de o bicicleta de camera pentru ca afara ploua ingrozitor, peste cateva luni fara o pereche de schiuri nu stii cum te vei descurca. Ce bine ar fi daca bicicleta s-ar transforma in schiuri, la o simpla comanda!

Din fericire, exista astfel de lucruri cool si flexibile. Unul dintre ele este CoolFlexible, primul frigider care devine congelator. Si invers. Poti sa iti inchipui un nenumarat numar de scenarii in care acesta te va salva: sarbatorile de Craciun in care esti vizitat de unchiul de la tara, care pentru ca nu se face sa vina cu mana goala, a adus cu el un porc de 20 de kilograme, sa il pregatiti si consumati in timp `record` udat de mult vin fiert, o petrecere in care berile (neaparat reci!) de caciula se numara cu duzina. Atunci Coolflexible intra in actiune si cele doua compartimente se transforma fie in frigider, fie in congelator, dupa preferinte si necesitati, dandu-ti astfel senzatia ca ai la dispozitie patru aparate intr-o singura combina frigorifica.Schimbarea se face usor, folosind displayul plasat pe usa la nivelul privirii. Acesta iti da posibilitatea de a seta temperatura compartimentelor, umiditatea si nivelul de securitate. Daca pleci in concediu poti lasa sa functioneze doar unul din compartimente si pe acesta il comuti pe functionare economica, astfel incat consumul sa fie minim. In plus, in functie de alimentele pe care le ai in frigider, primesti sfaturi in ce mod sa il setezi astfel incat ele sa se pastreze in cele mai bune conditii.

Tehnologia folosita este no-frost, ceea ce inseamna ca nu vei mai avea batai de cap cu dezghetarea congelatorului. Bosch a introdus functia VitaFresch care asigura conditiile necesare ca alimentele sa ramana proaspete de trei ori mai mult (se pastreaza temperaturi apropiate de 0 grade si umiditatea nu depaseste 50%). O astfel de functie este utila mai ales in cazul carnii si a laptelui.

Cateva date tehnice:
- clasa de eficienta energetica: A
- consum energie electrica: 318kWh/an
- volum util total: 254 l
- variatii de temperatura permise: - 28 grade pana la + 10 grade

Recomandari

Newsletter Ele.ro

De ce?
  • person

    "se intampla in viata ,a mea cel putin ,sa ai nevoie de....sex ps: mult sex :)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right