Corelli Atmosphere Boutique - refugiu al frumosului

Corelli Atmosphere Boutique - refugiu al frumosului
  calendar_month        
Corelli Atmosphere, boutique de cadouri, este noua locatie din centrul Bucurestiului, ideal pentru iubitorii de frumos si design interior.

Boutique-ul reuneste elemente de design interior originare din toate colturile lumii, precum Germania, Italia, Franta si chiar regiunea Orientului. imbinand traditia cu modernitatea, Corelli Atmosphere Boutique ofera o gama complexa de accesorii potrivite oricarui camin.

Boutique-ul este impartit in 5 zone: living, bucatarie, incaperea de baie, gradina si zona de vinuri si ciocolata. Fiecare zona are un design special, coltul gradinii fiind amenajat sub forma unui spatiu de relaxare si lectura. Un strop de romantism face din piesele de mobilier ( fotolii, scaune pentru gradina, mese ) alegerea ideala pentru redecorarea caminului in stilul caselor de odinioara. Accesoriile de la Corelli Atmosphere Boutique intregesc tabloul decorativ prin simplitate si bun gust.

Zona vinului si a dulciurilor reuneste licori bahice din diverse regiuni ale lumii, precum Portugalia, Italia, Franta, iar ciocolata este din regiunea Orientului, purtand denumirea de Corelli Chocolate. De asemenea, la Boutique se gasesc si gift box-uri alcatuite din Biscuiti Amaretti si vin, destinate persoanelor cu un program incarcat.

Am deschis Boutique-ul dintr-o pasiune pentru frumos. in urma cu un an de zile, in timpul unei calatorii in Germania, am vizitat un targ destinat decoratiunilor interioare. Imediat am stiut ca vreau si pot sa aduc piese cu un design special, dar la un pret accesibil. Astfel, a aparut Corelli Atmosphere Boutique, care isi propune sa transforme fiecare oaspete care ii trece pragul, intr- un designer al propriului sau camin. in scopul acesta, la Boutique sunt prezente intotdeauna 3 persoane pregatite sa ii ajute pe oaspetii nostri cu sfaturi si idei., declara Irina Mansour, proprietara Boutique-ului.
51260.jpg


Suntem un Boutique de frumos, iar aici includ atat piesele si accesoriile de design interior, cat si dulciurile si vinurile. Tocmai din motivul ca oferim produse atat de personale, destinate sa aduca o bucurie celui care le achizitioneaza sau primeste am hotarat ca si preturile pe care le practicam sa fie familiale. Dorim ca intr-un viitor relativ apropriat sa ne extindem, iar acest lucru va fi posibil doar daca vom fi alaturi de clientii nostri prin produse de calitate si preturi
decente. Colectia noastra se schimba o data la 2-3 saptamani, iar in luna mai vom aduce o gama exclusivista de portelanuri din Germania, ideala pentru petrecerile in gradina
, completeaza Irina.

Adresa Corelli Atmosphere Boutique este: Strada Piata Amzei nr.10-22 parter, Sector 1 (fosta locatie CEC).

Corelli Atmosphere

Recomandari