Creeaza un decor primavaratic

Creeaza un decor primavaratic
  calendar_month        
Adauga explozii de culori, modele energice si motive primavaratice pline de viata in casa ta pentru a face fara efort tranzitia la primavara.

Creeaza un living in care se simte primavara prin implementarea unor culori citrice si tonice. Adauga vaze colorate, perne mari cu modele dragute sau un covor pictat din iuta.

Daca patul are spatar atunci il poti infasura cu un material cu model floral. Adagua si putina stralucire prin aplicarea unor rame de fotografii metalice.

Fa un decor botanic prin lipirea catorva hartii cu astfel de modele pe sertarele unui dulap. Incearca aceeasi ideea pe lampadarul unei veioze albe.

Pentru a lumina spatiul din bucatarie cauta o fata de masa intr-un galben solar.

4 litri de vopsea sunt metoda cea mai usoara de a schimba aspectul unei incaperi. Alege o culoare serena de primavara care te binedispune. Vopseste un singur perete, pentru a face din el un punct focal.
Sticker-ele sunt o alta modalitate rapida si eficienta de a schimba decorul. Nu trebuie neaparat sa te gandesti la lipirea lor pe pereti, ci le poti lipi si pe podele, obiecte de decor sau piese de mobilier.

Personalizeaza oglinda din baie. Decupeaza un material intr-o verde crud, bleu ciel sau galben solar si lipeste-l de-a lungul ramei oglinzii.

Cateodata, tot ce-ti trebuie pentru a revigora o camera este sa schimbi perdelele sau jaluzele. Pune la fereastra jaluzele roman shade cu un delicat motiv floral si transforma fereastra intr-o opera de arta.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right