Culori serene pentru baie

Culori serene pentru baie
  calendar_month        
Care e viziunea ta asupra baii perfecte? O culoare imaculata si simpla? Sau poate in culori marine?

Indiferent ce alegi, culoarea din baie va crea o atmosfera anume, majoritatea persoanelor dorind ceva relaxant si linistitor ca o baie calda cu multa spuma. Asta inseamna sa folosesti o paleta coloristica care inspira calmitate: verde praz, bleu ciel, nuante calde si tonuri neutre.

Iata cateva metode de a imprastia aceste culori prin baie:
75426.jpgUnele scheme coloristice sunt mai linistitoare decat altele. Ia, spre exemplu, verdele si bleu-l din natura, gandeste-te la culorile marii si ale cerului. Baia nu este un loc pentru bleu-uri electrice sau verde crud. Mergi la bine pe tonuri mai sterse ca aqua bleu.


Daca vrei sa mergi pe culori reci trebuie sa stii ca acestea scad, vizual, temperatura cu cateva grade, ceea ce e bine avand in vedere ca baia este asociata cu bai fierbinti si aburi calzi.

Culorile reci ca albastru si verde pot fi combinate cu tonuri mai calde de maro ciocolatiu sau culoare ciocolatii amarui.75427.jpgRecomandat mai este sa se mearga pe combinatii neutre cum ar fi alb si crem biscuit, dar sa se adauge culoare si pe podea, pe pereti si prin accesorii.

Exista si o alta cale de a folosi bleu-ul. De exemplu, un bleu deschis se poate gasi intr-o podea de granit iar un verde pal dintr-o bucata de sticla texturata.50631.jpgNu numai culoare conteaza in baie ci si textura obiectelor din ea. Culorile se vad altfel pe materiale textile, sticla, piatra sau metal.

O baie feminina poate fi creata combinand culoarea piersicii cu tonuri zglobii de roz. Da un strop de prospetime baii prin adaugarea catorva pete de galben solar. Inconjuara spatiul de tonuri de lavanda si nu uita de aromo-terapie. Dispune lumanari parfumate in diverse locuri.

Un alt trend este folosirea galbenul mustar in combinatie cu oranj deschis si cateva accente puternice de rosu. Important este ca nuanta de baza sa fie una deschisa.75425.jpgPentru a crea o baie care aduce a spa, totul trebuie invaluit in alb. Pereti albi, accesorii albe, piese de mobilier in alb, chiuveta si vasul de toaleta tot in alb. Nu uita de halatele si prosoapele care tot pe linia imaculata trebuie sa mearga.

Pentru a da totusi putina culoare, inlocuieste accesoriile albe cu unele in tonuri aurii si dipsune cateva plante potrivite acestui mediu.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Marketing pe Internet
  • person

    "...impreuna putem realiza lucruri marete..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right