Cum folosesti sosetele desperecheate?

Cum folosesti sosetele desperecheate?
  calendar_month        
Poti folosi aproape orice obiect daca ai un pic de imaginatie. Dar oare ce poti face cu sosetele vechi, desperecheate? Iata cateva idei!

Vei avea nevoie de:

- Sosete vechi sau fara pereche: de preferinta albe, dar pot fi si decolorate.

Lustruieste argintaria

Pune-ti soseta pe mana, inmoaie-o in solutia de curatat si lustruieste fara probleme orice obiect din argint sau inox, sau chiar bijuterii. Degetele tale vor fi mult mai eficiente printre crapaturile si motivele decorative ale obiectelor decat orice buretel. Dupa ce ai terminat, da drumul la apa si clateste sosetele.Curata cada de baie si chiuveta

Uda bine chiuveta , apoi toarna praf de curatat sau detergent lichid. Nu pune prea mult, deoarece cu ajutorul sosetelor vei folosi mai putin ca de obicei. Freaca bine suprafetele cu soseta pe mana.

Sterge mobila

La fel, imbraca-ti mainile in sosete, scoate-ti spray-ul de mobila si da-i bataie! Astfel, toata treaba va fi mult mai usoara si vei ajunge pana si in locurile cele mai ascunse!

Spala-ti copiii

Pune-ti sosetele pe maini, da-le cu sapun sau gel de dus si sapuneste-ti bine copiii. Copiii vor aprecia inventivitatea mamei lor, prin urmare vor fi mai cuminti la baita, iar textura moale a sosetei le va face placere. In plus, sosetele nu-ti vor aluneca din mana, si le poti da si copiilor sa se joace cu ele in timpul baitei.

Recomandari