Cum iti dai seama cand trebuie sa-ti muti patul?

Cum iti dai seama cand trebuie sa-ti muti patul?
  calendar_month        
Intotdeauna am fost de parere ca rearanjarea mobilei este cea mai ieftina metoda de a schimba lucrurile prin casa.

De fiecare data cand schimb locul mobilierului , mi se pare cel mai bun aranjament, dar peste un timp realizez ca se mai pot face improvizatii si tot asa. Chiar si mobila din dormitor nu scapa de acest tratament.

Iata opt semne care arata ca este timpul sa-ti muti patul.

8.Nevoia de schimbare este foarte puternica

Nu ai simtit niciodata nevoia de o redecorare a locuintei? Mi-am dat seama ca aceasta activitate ma face sa ma simt mult mai bine. Sa mut lucrurile prin casa din cand in cand a ajuns sa fie o terapie pentru mine. Cateodata astept cate o zi sau doua sa vad daca dorinta de a muta patul va trece, pentru a ma asigura ca nu sunt foarte plictisita.

7.Anotimpurile s-au schimbat

Imi place sa am patul langa fereastra in zilele calduroase ale verii, ca sa pot deschide geamul si sa simt briza noptii. Totusi, in timpul lunilor friguroase, prefer sa am patul cat mai departe posibil de fereastra. Chiar si dupa ce dai drumul la caldura, tot ai senzatia ca frigul de afara intra peste tine in casa.

6.Aranjamentul mobilier pare ciudat

Au existat nenumarate momente in care mobila din dormitor nu era asezata intr-o pozitie placuta. Plasamentul unora dintre piese faceau camera sa arate intr-o maniera foarte ciudata. Si pentru ca patul este cea mai mare piesa de mobilier din dormitor, am rezolvat problema decorului foarte usor, mutand patul in alta pozitie.

5.Este un nou mobilier in camera

Imi amintesc cand mi-am cumparat o noua noptiera in dormitor. Chiar daca era o piesa de mobilier mica, parca imi inghesuia una dintre partile patului. Am rezolvat dilema prin simpla mutare a patului cu 20 de cm. De aceasta data a fost o exceptie si nu a trebuit sa mut totul din camera pentru a obtine decorul dorit.

4.Este greu sa faci patul

Cand ai idei noi de rearanjare a dormitorului, observi ca sunt destul de dificil de pus in practica. Ai gasit o cuvertura care se potrivea perfect, asta pana cand trebuie sa faci patul! Eu mi-am pozitionat, la un moment dat, patul langa perete si nu am realizat cat de frustrant este sa schimbi asternuturile. Cateodata, moda si functionalitatea au un conflict de interese.

3.Camera pare mai mica

Nu-mi place sa ma simt inghesuita cand intru intr-o incapere, in special in dormitor. Vreau sa simt ca exista un loc unde ma pot relaxa. Este incredibil ce multitudine de senzatii poate creea un pat asezat in diferite locuri din camera. De exemplu, daca asezi patul in colt, vei avea o camera foarte larga. Si nu numai ca totul va arata mai spatios, dar elimina practic si spatiul pierdut din jurul patului.

2.Accidentarile sunt frecvente

Asta cu siguranta nu este o problema pentru toti, in special daca patul are picioare mici sau nu are rama. Insa daca patul este pozitionat intr-un mod central si are picioare inalte, cand treci pe la colturi s-ar putea sa-ti lovesti degetul mic. Probabil aceasta lovitura este cea mai enervanta pe care o putem experimenta.

1.Privelistea este plictisitoare

Daca te uiti pentru o lunga perioada de timp la acelasi perete si la dressing, o sa faci alergie. Chiar si daca nu muti patul si doar te intorci invers, la un alt perete, cand te dai jos, tot vezi acelasi punct de pe podea.

Recomandari