Cum sa dam personalitate spatiului interior construind in lunile de iarna

Cum sa dam personalitate spatiului interior construind in lunile de iarna
  calendar_month        
O vorba veche spune ca omul intelept isi face vara sanie si iarna car.

Dupa acelasi principiu se ghideaza si cei care aleg ca iarna, cand cele mai multe lucrari de constructie sunt "inghetate" de temperaturile scazute de afara, sa faca lucrari de renovare in apartamente.

Cum locuinta este locul care ne exprima cel mai bine pe noi si propria personalitate, nota personala capata o insemnatate deosebita, mai ales in cazul apartamentelor, cele mai multe construite dupa acelasi tipar, unde amenajarea este cea care creeaza amprenta locuintei.

Fiindca livingul este locul unde petrecem timp alaturi de familie si prieteni, sunt tot mai multi cei atenti la amenajarea camerei de zi si a celei in care se serveste masa, mai ales ca optiunile sunt multiple.

Pentru ca nota personala sa fie cu adevarat prezenta in amenajarea interioara, peretii despartitori ornamentali sunt o solutie de luat in calcul. Astfel, cu putina indemanare, materiale potrivite si un strop de rabdare, ideile pot prinde forma.

Cateva blocuri de Ytong Interio, unelte si putina vopsea pot reinventa un interior clasic. Este nevoie de un fierastrau si blocurile de beton celular autoclavizat pot lua orice forma - drepte sau curbe tine doar de imaginatia si iscusinta mesterului.

Din punct de vedere tehnic, de exemplu, blocurile de zidarie Ytong Interio, groase de 100 sau 125 mm, sunt ideale pentru a construi rapid un perete de compartimentare care sa faca trecerea dintre spatiul de bucatarie si spatiul de relaxare din sufragerie, intr-un mod modern si creativ.

Dimensiunile speciale ale acestui tip de bloc de zidarie, duble fata de dimensiunile normale, cresc rapiditatea cu care acest perete poate fi transfomat intr-un obiect de mobilier functional. Este suficient ca blocurile de zidarie sa fie puse in opera precum piesele de Lego datorita sistemului de imbinare nut-feder sau asezate dupa metoda clasica prin tesere si ulterior vopsite sau tapetate.

Materialul nu este sensibil la umiditate, asa ca poate fi cu usurinta taiat, tapetat, ornat si vopsit. Astfel, pe langa componenta utila, pentru a obtine efecte surprinzatoare ale designului interior, peretii de compartimentare din materialul Ytong Interio pot fi combinati cu lemn, cu sticla si metal.

Asadar, cu putina indemanare, un strop de creativitate, cateva blocuri de zidarie Ytong Interio, un fierastrau si vopsea, oricine poate transforma un spatiu interior dintr-un apartament obisnuit, intr-unul cu personalitate aparte.

51424.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Fiecare femeie este o alta femeie
  • person

    "despre sex si sexualitate, cu imaginati si intelepciune"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Ia Cleopatra neagra
Shop Ele.rochevron_right