Cum se activeaza modul Craciun pe WhatsApp

Cum se activeaza modul Craciun pe WhatsApp
  calendar_month        
Luna decembrie este o perioadă foarte importantă pentru oamenii din întreaga lume care sărbătoresc Crăciunul și Anul Nou alături de familiile lor. Iar acest lucru a fost luat în considerare de WhatsApp, care oferă utilizatorilor alternativa de a activa modul de Crăciun și de a pune o căciulă de Moș Crăciun pe pictograma aplicației.

Deci, dacă iubești Crăciunul, aceasta este o opțiune frumoasă pentru a fi la modă și a arăta că ești o persoană sensibilă care iubește Crăciunul. WhatsApp caută mereu modalități prin care utilizatorii să trăiască experiențe unice atunci când trimit un mesaj sau se prezintă în profilul lor.

Ce este modul de Crăciun?

Acest mod vă permite să descărcați abțibilduri, să schimbați fundalul chat-urilor sau chiar să puneți o pălărie de Moș Crăciun pe pictograma aplicației. Utilizatorii pot pune căciula lui Moș Crăciun pe pictograma aplicației însă nu direct din WhatsApp. Pentru asta există o aplicație numită Nova Launcher. Un lucru foarte important de știut este că în prezent este disponibila doar pentru Android.

Pașii pentru a activa modul Crăciun în WhatsApp
1 Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să căutați pe Google o imagine WhatsApp cu o pălărie de Crăciun în format PNG și să o descărcați pe cea care vă place cel mai mult.
2 Accesați Play Store și descărcați aplicația Nova Launcher.
3 Introduceți Nova Launcher și alegeți să o faceți aplicația de lansare implicită.
4 Selectați pictograma WhatsApp și țineți-o apăsată până când vedeți un meniu.
5 Faceți clic pe creionul mic pentru a edita și faceți clic pe fotografia WhatsApp.
6 Faceți clic pe Aplicații, apoi accesați Galeria foto și selectați fotografia cu pălăria de Crăciun pe care ați descărcat-o.
7 Reglați fotografia la dimensiunea dorită, faceți clic pe "Gata" și veți obține pictograma WhatsApp cu o căciulă de Crăciun.

Recomandari