De ce sa alegi un diriginte de santier specializat pentru constructia casei tale

De ce sa alegi un diriginte de santier specializat pentru constructia casei tale
  calendar_month     photo_camerafreepik.com    
Am observat cu toții tendința, aceea de mutare de la apartamente la case. Din ce în ce mai multe persoane aleg să își construiască o casă după propriile dorințe. Ei pornesc de la o schiță care ulterior va deveni un proiect de casă. Acest proiect se va concretiza într-o construcție, cu ajutorul unei echipe condusă de un diriginte de șantier. Echipa de la Smart Home Concept cunoaște acest aspecte în detaliu și le pune la dispoziția clienților un diriginte de șantier specializat. Ce este și cu ce se ocupă acesta, aflăm din rândurile de mai jos.

Ce este un diriginte de șantier specializat?

Știm cu toții, este nevoie de o echipă de constructori și de arhitecți pentru astfel de construcții. Însă, această echipă trebuie să fie coordonată de către o persoană cu împuterniciri depline. Este vorba despre un diriginte de santier specializat.

Acesta va coordona echipa de constructori și va avea grijă ca proiectul să corespundă întocmai cu dorințele clienților săi. Pe de altă parte, un diriginte de șantier va răspunde pentru viciile ascunse ale construcției, ivite într-un interval de zece ani. Nu doar atât, dar și pe toată durata de existență a acelei construcții, un diriginte de santier pret total are răspunderea integrală.

Acestuia îi revin o serie de atribuții pe care le ia în deplină cunoștință de cauză. De exemplu, cunoaște prevederile proiectului și verifică procedurile de verificare a lucrărilor - vezi site-ul smarthomeconcept.ro.

De ce trebuie angajat un diriginte de șantier?

Potrivit legii, orice persoană care își va construi o casă, indiferent de zonă, urbană sau rurală, este obligată să angajeze un diriginte de cartier autorizat. Acesta are rolul de a superviza calitatea lucrărilor. Nerespectarea acestei legi duce la amenzi.

Chiar dacă imobilul va avea doar parter sau parter și un etaj, legea trebuie aplicată, indiferent de zona de construcție. Verificarea calității lucrărilor va fi inclusă în fișa de post a responsabililor tehnici autorizați.

Așadar proiectele, execuția lucrărilor și a construcțiilor vor fi cercetate în mod amănunțit de către experți tehnici autorizați.

Echipa de la Smart Home Concept știe acest lucru și pune la dispoziția clienților săi nu doar un personal bine pregătit, dar și un diriginte de șantier responsabil. Acesta va coordona lucrările respectând toate procedurile legale.

Smart Home Concept, o echipă pentru casa ta

Echipa de la Smart Home Concept construiește case dintre cele mai diverse, așa cum își doresc clienții. Vorbim aici despre proiecte case cu sau fără etaj, cu mansardă, proiecte de case mici sau case duplex. Echipa se adaptează clienților putând modifica chiar și în timpul construcției anumite aspecte ale acesteia. Acest lucru nu necesită costuri suplimentare.Proiectarea eficientă și predarea la termen a construcție fac din echipa de aici un partener de încredere pe care te poți baza.

Mai mult decât atât, specialiștii de aici reduc la minim birocrația, ocupându-se de toate avizele și autorizațiile de construcție.

Pentru a lua legătura cu Smart Home Concept apelați la formularul de contact listat pe pagina oficială smarthomeconcept.ro.

Contact: office@smarthomeconcept.ro


Recomandari