Deco sinestezia

Deco sinestezia
  calendar_month        
Culorile se imbina armonios, lumina ne mangaie privirea, ne simtim bine acasa dar ... ce-ar fi daca pe langa vaz ne-am rasfata si celelalte simturi?

MirosulMirosul de paine calda, mirosul de ploaie … Mirosul ne trezeste amintiri. Inca din primele clipe de viata bebelusii isi recunosc mama dupa miros. Asadar, jucati-va cu amintiri si arome!

Pentru a aduce racoare in casa dumneavoastra folositi esente marine. Lumanari, plante parfumate, uleiuri aromate.
Daca bugetul va permite, puteti alege mobilier din esente de lemn parfumat.

Lemnul de santal va va umple casa cu arome bogate, exotice.
Lemnul de trandafir, destul de rar, da o nota eleganta si un parfum discret camerei dumneavoastra. Lemnul de tuya aminteste de racoarea gradinilor iar mirosul lemnului de pin va trimite cu gandul la munte.

Daca nu va plac mirosurile puternice, evitati pieile de capra si cauciucul. Cu timpul mirosurile acestor materiale vor deveni greu de suportat.

Simtul tactil

Prin atingere luam contact direct cu obiectele, mobila sau tesaturile. Asadar, textura si forma contribuie si ele la starea noastra de bine.

Mangaieri

Matasea si casmirul sunt doua tipuri de materiale de care va veti indragosti de la prima atingere.
Inainte sa cumparati o canapea, verificati sa aiba o suprafata placuta la atingere. Nici aspra, nici foarte fina si alunecoasa.

Contururi

Designerii de mobilier acorda o atentie deosebita cautarii formelor ideale.
Plimbati-va mainile pe un obiect de decoratiune care va place. Curburile unei mese ovale de exemplu par sa nu se mai termine si dau o senzatie de infinit. Acest tip de mobila este ideal pentru un spatiu destinat reveriei cum este veranda.
Mobilele cu forme bine definite si fara curburi se potrivesc biroului.

Auzul

Muzica ambientala

Ce poate fi mai placut pentru a te relaxa decat trilurile pasarilor, sunetul ploii sau cel al valurilor? Achizitionati cd-uri cu muzica ambientala si desfatati-va!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cum am inteles ce inseamna dragoste
  • person

    "libertatea e cel mai scump lucru al vietii mele de fluture"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right