Decor in stil vintage

Decor in stil vintage
  calendar_month        
Stilul vintage este o modalitate casual si eclectica de a decora. Acesta combina materialele vechi, colectiile si micile comori ieftine din magazinele de antichitati.

Stilul poate fi adaptat oricarei case. Poti combina elemente vechi cu unele noi, pentru a crea un stil vintage personal.

Living

Incorporeaza obiectele originale din living in noul decor. De exemplu, un frumos semineu vechi poate fi inspiratia pentru tot restul incaperii in ceea ce priveste mobilierul si accesoriile.


Adauga langa canapeua moderna doua scaune in stil renascentist, baroc sau florentin. Pune pe canapea o cuvertura patchwork.

Aplica pe un perete oglinzi de diferite forme si dimensiuni. Vei obtine un efect sic dar vei crea si iluzia de spatiu mai mare. Combina si asorteaza obiecte din diferite stiluri, cum ar fi lampi chinezesti cu perne frantuzesti .

Bucataria

Inlocuitul aragazului sau frigiredului cu unul cu un look invechit este o operatiune costisitoare. Mai degraba vopesete dulapurile, masa si scaunele cu vopsea cu efect de patina.

75436.jpgCauta perdele cu un print din anii '30, '40. De exemplu, un model cu cirese sau flori albastre de saschiu. Ca obiecte de decor, poti dispune pe o policioara sticle vechi de lapte.

Dormitorul

Un pat din fier forjat ar fi perfect intr-un decor vintage. Vopseste piesele de mobilier intr-un alb murdar. Adauga accesorii de budoar, cum ar fi sticle de parfum, cutii de bijuterii din argint , siraguri de perle sau bijuterii vechi.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Dragostea
  • person

    "a￯￯nimic nu este intamplator.a￯￯"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right