Detergentul care foloseste tehnologie 3D

Detergentul care foloseste tehnologie 3D
  calendar_month        
Ariel lanseaza o noua formula de curatare, care introduce inovatia 3D in lumea tesaturilor si a modei. Noul Ariel 3D Actives patrunde in straturile profunde ale tesaturii, pentru o curatare in profunzime care iti lasa hainele perfect curate. Noul detergent a fost creat cu ajutorul tehnologiei 3D, care le-a permis expertilor Ariel sa analizeze in profunzime diferite tipuri de materiale, fibre si pete.

Dezvoltarea formulei de curatare a noului Ariel 3D Actives a fost posibila prin utilizarea unor instrumente 3D revolutionare pentru acest domeniu. Tehnologia Micro CT le-a permis cercetatorilor sa scaneze fibrele si petele, sa determine structura lor in cele mai profunde amanunte si sa localizeze pata pe tesatura, facand astfel posibila indepartarea ei fara a afecta materialul. Tehnica scanarii IRM - Imagistica prin Rezonanta Magnetica - a permis vizualizarea si intelegerea puterii si a intensitatii de penetrare a petelor, in timp ce utilizarea Microscopului Electronic cu Scanare (SEM) a permis studierea topografiei materialelor.

Haine perfect curate

Bert Wouters, Global Margeting Director Ariel: Inovatia Ariel incepe de la consumatorii nostri si este gandita special pentru ei. in fiecare an, discutam cu mii de femei din toata lumea, care, desi provin din tari si culturi diferite, impartasesc aceeasi dorinta de a avea haine perfect curate, care arata ca noi. Tehnologia 3D folosita in noul Ariel ne permite sa le indeplinim aceasta nevoie.

Lansarea globala a noului detergent a avut loc in Dubai, in luna iulie. Evenimentul le-a permis celor 150 de invitati din peste 40 de tari ale lumii sa exploreze, timp de doua zile, lumea incredibila a tehnologiei 3D. Evenimentul de lansare a debutat cu prima prezentare de moda din Orientul Mijlociu conceputa in exclusivitate cu ajutorul tehnologiei 3D. Invitatii au putut cunoaste in profunzime inovatia Ariel intr-o experienta 3D care le-a dezvaluit cum actioneaza noua formula de curatare Ariel 3D Actives. Lansarea a culminat cu un spectacol vizual realizat impreuna cu experti din domeniul proiectiilor 3D mapate, spectacol care a prezentat Cel mai profund test de curatare Ariel din lume.

Prin folosirea instrumentelor 3D si cercetarile asupra nevoilor femeilor atunci cand vine vorba despre curatarea hainelor in profunzime, Ariel deschide calea tehnologiilor revolutionare pentru ingrijirea tesaturilor.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

crochiu
  • person

    "poemele mele, iele rebele"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right