Domestos lanseaza Domestos Bacti-Stop

Domestos lanseaza Domestos Bacti-Stop
  calendar_month        
Domestos, brandul nr 1 in categoria produselor de curatat toaleta, lanseaza Domestos Bacti-Stop, primul si singurul dezinfectant solid de toaleta care omoara microbii. Recunoscut de consumatorii din Romania pentru protectia absoluta impotriva microbilor, Domestos aduce toata expertiza si puterea lui de dezinfectare in noul Bacti-Stop.

In mod curent, categoria de produse solide si semi-solide pentru curatarea toaletei este denumita de catre consumatorii din Romania "odorizante de toaleta". Odorizantele de toaleta - desi lasa un parfum placut, fac spuma si coloreaza apa - sunt inofensive pentru microbi.

Spre deosebire de acestea, noul Domestos Bacti-Stop nu este un odorizant de toaleta, ci un dezinfectant solid, singurul produs din aceasta categorie care omoara microbii, oferind consumatorilor mai mult decat igiena: dezinfectare.

In zilele noastre, viata de zi cu zi se desfasoara intr-un ritm alert: timpul este din ce in ce mai pretios pentru ca pare a se scurge mult prea repede, iar curatenia temeinica a casei de multe ori nu primeste atentia cuvenita.

Noul Domestos Bacti-Stop este solutia optima pentru aceasta problema: pastreaza curatenia perfecta a toaletei intre spalarile dedicate. De fiecare data cand apa este trasa, vasul de toaleta ramane curat, stralucitor si, cel mai important, dezinfectat!
Disponibil in 3 variante - Domestos Pine Fresh, Domestos Original si Domestos Lemon Fresh, noul Domestos Bacti-Stop se "dezice" de numele de odorizant, pozitionandu-se cu fermitate ca primul si singurul dezinfectant solid pentru toaleta.

Traim impreuna cu o lume nevazuta a virusurilor, bacteriilor si fungilor in care pericolele imbolnavirii pandesc la tot pasul, chiar si in intimitatea casei tale, acolo unde ar trebui sa te simti cel mai in siguranta. Acum Domestos Bacti-Stop completeaza portofoliul Domestos 24h si te ajuta sa iti pastrezi caminul sigur, curat si dezinfectat atat pentru tine cat si pentru familia ta.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Pareri
  • person

    "e loc sub soare pentru toata lumea. mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right