Dormitorul de ciocolata

Dormitorul de ciocolata
  calendar_month        
Cum sa ai o camera eleganta fara a pune prea multe lucruri? Ai nevoie de cateva piese cu aspect invechit si de accesorii eclectice.

Patul, punctul central

Patul ar trebui sa fie punctul central al camerei,iar ideea e sa gasesti un pat cu tablia inalta si capitonata cu catifea intr-o nuanta ciocolatie. Pentru a exista un contrast, vopseste peretii intr-un galben pal. Opteaza pentru materiale alese pentru a accesoriza patul: bumbac egiptean, lana pufoasa si pentru aternuturi masaturi fine. Adauga cateva pernute realizate din diferite tipuri de matasuri cu grade variate de stralucire.

Scaune confortabile

Atunci cand mergi in magazine de antichitati si doresti un scaun apartinand unei anumite perioade, nu te limita la o perioada restransa. Vei fii surprinsa sa descoperi scaunul pe care-l doresti apartinand altei perioade. Urmareste sa aiba aceleasi linii si proportii cu cel dorit de tine.

Cauta doua scaune cu sezut si spatar moale, imbracat in muselina de culoarea smantanii si cateva detalii in auriu.

Masuta de cafea

Aseaza o masuta de cafea, preferabil din lemn inchis la culoare. Aseaza un blat de marmura pe masuta, pentru a conferi camerei un aspect din alte vremuri.
Covor in care sa te scufunzi

Cauta si un covor de culoarea cafelei, cu franjuri delicate, dar dese, care atunci cand pasesti sa-ti dea o stare de bine.

Lampi, cutii pentru depozitare si o oglinda

Cauta o lampa in nuante de pamant si cu abajur din material textil. Opteaza pentru cutii pentru depozitare intr-un galben solar, pentru a asigura pata de culoare. Pentru a asigura armonia, poti atasa si cateva accesorii aurii.
O oglinda aurie, cu un model cu frunze la colturi ar intregi acest decor.

Recomandari