Dremel TRIOTM: o unealta 3 in 1

Dremel TRIOTM: o unealta 3 in 1
  calendar_month        
Dremel prezinta o noua unealta 3 in 1 cu sistem spiralat, compacta, usoara, dar puternica, cu tehnologie de taiere 360As si capacitate de taiere prin penetrare: Dremel TRIO.

Unealta este o inovatie a specialistilor Dremel, fiind special creata pentru taierea rapida, usoara si precisa a lemnului, plasticului, gipscartonului, tablei si placilor ceramice. Capacitatea ei de slefuire si frezare ajuta la realizarea proiectelor, de la A la Z.

Dremel TRIO se comporta excelent in orice proiect de mesterit cu grad mediu de dificultate, cum ar fi taierea unei guri de ventilatie in dusumea, frezarea unei placi indicatoare a numarului casei, sculptarea decorativa a muchiilor unui modul de bucatarie, montarea unui dulap, montarea prizelor electrice in peretii tencuiti sau in placile ceramice, confectionarea unui jgheab de ploaie sau chiar decuparea unui spatiu pentru instalarea unei prize de ventilatie.

Efectuarea de taieturi prin penetrare intr-o gama vasta de materiale, chiar si in spatii inguste, se face usor datorita manerului pivotant cu care este echipata unealta Dremel TRIO. Executarea decupajelor de mare complexitate, cu raza de curbura mica si forma neregulata este mult usoarata. Calitatea executiei este sporita de sistemul spiral, precum si de posibilitatile de slefuire si frezare. De asemenea, rezultatele sunt excelente si la taieturile pe materiale cu suprafete netede, precum placile ceramice.

Mai mult, Dremel TRIO ofera si o ergonomie superioara, datorita zonelor multiple de prindere, manerului cu doua pozitii si turatiei variabile care asigura ritmul de lucru optim pentru fiecare material.

Caracteristici principale:

51120.jpg

- maner pivotant la 90As care confera confort si precizie
- racord la aspirator de praf pentru mentinerea curateniei locului de munca
- talpa speciala pentru protejarea materialelor delicate
- picior telescopic pentru reglarea precisa a adancimii in timpul taierii, slefuirii si frezarii
- buton de activare permanenta, pentru confort sporit in cazul lucrului de lunga durata
- comutator pentru reglarea turatiei variabile intre 10.000 si 20.000 de rotatii pe minut, pentru sporirea versatilitatii si preciziei
- unealta este mai usoara si mai mica decat un ferastrau pendular obisnuit
- sistem nou cu tija de 4,8 mm pentru accesoriile de taiere, slefuire si frezare

Dremel TRIO este o unealta compatibila cu o gama larga de accesorii si atasamente create pentru realizarea a nenumarate proiecte in casa si la exterior.

Printre accesoriile disponibile in momentul lansarii se numara freza de taiere universala din carbura, freza de taiere pentru placi ceramice, freza de taiere universala HSS, mandrina pentru slefuire, banda de slefuire - cu granulatie 60 si 120 -, freza dreapta, freza de rotunjire a colturilor si freza de fatetare.

Printre atasamentele disponibile in momentul lansarii se numara atasamentul pentru aspirarea prafului, care permite mentinerea curata a locului de munca, vizibilitate sporita, conectare usoara si compatibilitate cu furtunele standard de aspirator; un dispozitiv pentru taiere circulara, cu care se pot taia cercuri perfecte cu raza de maximum 160 mm si cu ghidaj de margine care ajuta la realizarea liniilor drepte in cazul executarii de taieturi paralele cu marginea, la o distanta de 40 - 160 mm de margine.

Dremel TRIO se livreaza intr-o geanta de plastic care contine o mandrina de slefuire, sase benzi de slefuire, o freza de taiere universala din carbura, o freza dreapta, un atasament pentru taierea paralela cu marginea/taierea circulara si un atasament pentru aspirarea prafului.Despre Dremel

Dremel este una din marcile companiei Robert Bosch, fiind dedicat utilizatorilor pasionati de proiecte DIY, dar si profesionistilor. Uneltele Dremel sunt special create pentru proiecte precum restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor, si alte hobby-uri creative.

Recomandari