Ecologic si economic cu Arctic si Beko

Ecologic si economic cu Arctic si Beko
  calendar_month        
Reducerea consumului de energie electrica este un pas mic pentru om, un pas mare pentru mediul inconjurator. Alege ca schimbarea sa inceapa din caminul tau, Fii eco, alege Arctic sau Beko!

Incepe prin a renunta la vechiul frigider si inlocuieste-l cu unul nou, din clasa A+, cu o eficienta energetica superioara, iar Arctic si Beko te ajuta sa fii eco!

In perioada 15 aprilie - 31 mai 2010, in toate magazinele participante la promotie, beneficiezi de o reducere de 150 ron la predarea unui aparat frigorific vechi si achizitionarea unuia din clasa A+.

Achizitionarea unui frigider din clasa A+ prin intermediul campaniei "Fii eco, alege Arctic sau Beko!" are pe langa avantajul imediat al reducerii de pret si acela al unei economii substantiale la factura de electricitate. Frigiderul este aparatul electrocasnic care consuma cea mai multa energie electrica intr-un camin. Inlocuind un frigider vechi de 7-10 ani cu unul nou din clasa A+ poti economisi pana la jumatate din consumul de energie electrica.

Campania "Fii eco, alege Arctic sau Beko!" se desfasoara cu sprijinul RoRec, Asociatia Romana pentru Reciclare, si are ca scop incurajarea inlocuirii vechilor aparate frigorifice - cu o eficienta energetica redusa - si totodata, colectarea si reciclarea acestora.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right