Fii propriul tau stilist

Fii propriul tau stilist
  calendar_month        
Panasonic, leader mondial in productia de electronice si electrocasnice, lanseaza oficial, in premiera pentru Romania, gama de produse Beauty Care pentru femei, unica pe piata romaneasca.

Acum cu noile produse de ingrijire personala de la Panasonic nu trebuie sa-ti mai faci griji pentru o programare de ultim moment la salonul de infrumusetare preferat. Panasonic aduce performantele produselor profesioniste in intimitatea casei tale prin nou gama de produse Beauty Care.

Epilatorul umed/uscat Panasonic (ES2057P si ES2054A)

Este primul epilator ce permite epilarea cu spuma in baie. Principala diferentiere fata de alte produse asemanatoare consta in posibilitatea epilarii pe pielea umeda, dar si in sistemul unic Panasonic de protectie a pielii si reducere a durerii.

75265.jpg

Comparativ cu epilarea uscata, unde deterioarea stratului cornos al pielii este vizibila, epilarea cu spuma reduce deteriorarea acesteia: acoperita cu spuma, pielea ramane umeda si elastica, ceea ce reduce peelingul si aparitia petelor rosii in urma epilarii.Fluxul de spuma aplicat pe piele determina indepartarea cu usurinta a firelor de par, ceea ce imbunatateste eficienta si viteza epilarii. Protectorul unic pentru piele Panasonic asigura o epilare delicata: in timpul utilizarii, sistemul impinge pielea in jos, reducand astfel durerea. Rezultatul final: o epilare blanda, o piele perfect catifelata!

Trusa de manichiura (ES2401)

Cu multiple accesorii: o pila principala, un cap de curatare a cuticuleler si 2 pile de finisare (pot fi setate 2 viteze de pilire), care actioneaza concertat pentru a impiedica exfolierea unghiilor si a asigura pilirea si lustruirea perfecta a unghiilor.

Trusa de pedichiura (ES2502)

Contine 2 capete abrazive: unul mare, cu rol de curatare a calcaielor, si unul mic, ingust, cu rol de indepartare a celulelor moarte din portiunile greu accesibile.

Aparatul pentru tuns sprancenele (ES2113)

Da forma dorita acestora, asigurand o mai buna conturare a fetei. Ajutat de un cap flexibil, care urmeaza cu usurinta conturul fetei, de 2 lame din inox si de 2 perii distantatoare, aparatul poate asigura 4 lungimi diferite ale sprancenelor.

Aparatul de intors genele (EH2351)

Perfect pentru separarea genelor deja rimelate, poate deveni indispensabil pentru un machiaj perfect. Aparatul actioneaza cu ajutorul caldurii si al periei separatoare. Prin actiunea combinata, mecanica si termica, intoarce genele de la baza pleoapei, le prinde intre doua padele incalzite, asigurand o rasucire frumoasa si de durata a acestora.

Recomandari