G777 - telefonul cu ochelari video

G777 - telefonul cu ochelari video
  calendar_month        
Cei de la Generale Mobile au lansat mobilul G777. Acesta a ajuns pe taramurile europene la targul Celbit din Hanovra, Germania.

Ochelari video

Cunoscut si sub numele de "Cinema Phone", noul G777 se pare ca este mobilul multimedia absolut. Si asta datorita faptului ca vine cu o pereche speciala de ochelari video care le ofera posibilitatea posesorilor sa se bucure de experienta cinematografica si sa citeasca cu usurinta cartile digitale.

Chiar daca conceptul de ochelari video nu este nou, compania Generale Mobile a fost prima care s-a gandit sa combine aceasta tehnologie cu un telefon mobil. Rezultatul, G777 este un gadget trendy si futurist.

Te poti aseza si poti vedea orice la o distanta de 3 metri cu ajutorul acestor ochelari.
Cei de la Generale Mobile a adaugat o functie cool care face ca mobilul sa inabuseasca orice sunet de background care ar putea deranja userii in timpul convorbirilor telefonice.Date tehnice

Datele tehnice ale telefonului G777 sunt: dimensiuni de 110mm x 51mm x 14mm, greutate de 95 grame, display de 2,4 inch TFT QVGA cu 262k culori si 20 de background-uri definite, audio player, video player. Poate fi folosit si ca reportofon, dar si video recorder.

Sa nu uitam camera de 3 megapixeli, Bluetooth-ul, usb-ul, telecomanda si senzorul de miscare. Acest senzor poate fi folosit pentru a schimba in mod automat wallpaper-ul.

De speficat este si Theft Track, un sistem ce detecteaza daca telefonul este folosit de alta persoana decat posesorul, si eventual il blocheaza. Deasemenea telefonul are o memorie interna de 23 mb si un card microSD. Bateria poate tine pana la 220 minute de convorbire si 180 de ore in stand-by.

Telefonul va fi pus spre vanzare din al doilea semestru al anului 2008 si va costa 399 euro.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

13 09 2006
  • person

    "cateodata imi ajunge o pasare in zbor sa fiu sa-mi rasfir aripile-mi nude prin aerul ce"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right