Geamuri curate in orice situatie (I)

Geamuri curate in orice situatie (I)
  calendar_month        
Geamuri impecabile, ferestre stalucitoare, mai curate, mai multa vreme: e posibil!

Solutiile miraculoase si economice pe care ti le vom prezenta vor face sa dispara toate urmele de murdarie, calcar, ploaie sau grasime in doi timpi si trei miscari!

Contra urmelor de ploaie

Dupa ploaie, gemurile se murdaresc si apar urme albe de calcar, asadar ceea ce ne trebuie este o solutie anticalcaroasa. Intr-o sticla cu vaporizator, pune 1 litru apa calduta, 3 picaturi lichid de vase si 3 capace dintr-o solutie anticalcar (de tip Calgon). Vaporizeaza pe geam, da cu stergatorul, apoi cu o carpa uscata si vremea nu te va mai interesa!

Amoniac: curatarea ce dureaza

Pentru geamuri ce raman curate mai mult timp, incearca acest amestec de amoniac si lichid de vase, care depune un strat protector pe suprafata vitrata. Intr-un litru de apa adauga un pahar mare dintr-o solutie amoniacala si aceeasi doza de lichid de vase, apoi freaca si sterge.

Ai grija: amoniacul nu este un produs periculos, insa este iritant pentru ochi. Respecta indicatiile de pe flacon.

Alcool sanitar: eficacitate fara clatire

Alcoolul sanitar elimina cu succes petele de pe toate suprafetele vitrate, inclusiv de pe oglinzi. Dilueaza 1.5 litri alcool in 3.5 litri apa si adauga si cateva picaturi de uleiuri esentiale pentru a lasa in urma un parfum agreabil. Nu e nevoie sa clatesti!

Otetul alb: solutia anti-urme

Otetul din alcool este foarte eficace pentru curatarea suprafetelor vitrate, pentru curatarea murdariilor si a urmelor de calcar (in special in bai). Otetul alb previne si aparitia urmelor grase.

Iata o solutie naturala si parfumata (pentru inhibarea mirosului de otet) contra petelor! Dilueaza 1/2 litru otet alb intr-un litru apa. Adauga 5 picaturi uleiuri esentiale de arbore de ceai. Vaporizeaza solutia pe geam cu ajutorul unei sticle cu vaporizator.

Citeste si partea a II-a a articolului!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

be
  • person

    "zambeste iar si priveste putin:orice pahar jumatate gol mereu e si jumatate plin"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Rochie Andreea Bleu
Shop Ele.rochevron_right