Gradina de iarna

Gradina de iarna
  calendar_month        
Gradina pe timul iernii este, de obicei, un loc fara culoare, trist si care pare parasit. Iata cateva idei pentru a o revitaliza:

Accente jucause

Cauta prin magazine moristi de vant, grupeaza-le in palcuri si dispune-le prin gradina . Fie ca apelezi la cele colorate, care vor da un aer jucaus sau la cele in culori metalice, care vor conferi locului un aspect de galerie de arta contemporana, micile decoratiuni iti vor revitaliza gradina.

Adauga culoare

Cumpara cateva felinare in care pune apoi lumanari colorate si aseaza-le de-a lungul cararii ce duce spre intrarea in casa. Aprinde-le seara, infofoleste-te intr-o patura calduroasa, bea o ciocolata calda si bucura-te de priveliste.
Antichitati

Piticii de gradina au devenit ceva prea obisnuit pentru un astfel de spatiu. Mergi prin magazinele de antichitati si cauta obiecte de decor din fier forjat sau tabla. Poti pune stropitori sau animalute in diferite colturi ale gradinii pentru a o mai inveseli.

Peretii cu plante

Exista plante cataratoare rezistente la capriciile vremii. Daca speciile ierbacee nu vor rezista iarna, cele lemnoase iti vor face un minunat perete tot anul.

Recipiente dramatice

Pentru o gradina mai teatrala poti apela la recipiente masive din piatra.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

torente
  • person

    "viata e o lupta ..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right