Home Exclusive, design fara compromis

Home Exclusive, design fara compromis
  calendar_month        
Home Exclusive on-line store este un mod de viata.

Magazinul isi propune sa inspire stilul pe care fiecare dintre noi il doreste pentru caminul sau.

Fie ca este vorba de designul traditional sau de cel contemporan, de cel modern sau cel romantic, Home Exclusive se adreseaza locuintelor chic, sofisticate, definite prin bun-gust si personalitate oferind atat decoratiuni interioare cat si idei de cadouri pentru orice ocazie.
76016.jpg

Daca e vorba de design interior, nu ignorati textilele. Puteti adauga culoare, subliniind stilul amenajarii, sau reinventa periodic aspectul general in cel mai accesibil mod.

51181.jpg

In dormitor, concentrati-va in primul rand asupra lenjeriei de pat. Pentru o amenajare perfecta si un somn placut, nu faceti compromisuri la alegerea lenjeriei de pat.

Home Exclusive va ofera lenjerii de pat clasice sau moderne, din fibre de satin jacquard, bumbac, bambus sau in, decorate cu dantela rafinata, broderii sau imprimeuri inedite.

Descoperiti magia designului interior si a elegantei, creand o atmosfera intima si relaxanta cu produse de calitate oferite de Home Exclusive: accesorii pentru camera de zi, dormitor, baie, bucatarie sau camera copilului. Decoratiuni interioare si numeroase idei de cadouri pentru orice ocazie, exclusiv pentru dumneavoastra.


76019.jpg76017.jpg76018.jpg

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Imagine Life !
  • person

    "articolele publicate pe site in varianta necenzurata si adresele paginii mele web!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right