Hotpoint a anuntat castigatorii competitiei online Family Portraits

Hotpoint a anuntat castigatorii competitiei online Family Portraits
  calendar_month        
Celebrul fotograf Steve McCurry a ales o familie din Cluj pentru sedinta foto a proiectului Hotpoint Family Portraits - o colectie de portrete a familiilor europene.

Hotpoint, alaturi de celebrul fotograf Steve McCurry, au anuntat castigatorii competitiei online Family Portraits, care are ca obiectiv realizarea unei colectii de fotografii cu familii din Europa.51219.jpg


Fiecare participant a trebuit sa incarce pe site-ul campaniei (www.family.hotpoint.eu ) poze portret cu familia sa (pana la 10 fotografii), intr-un moment si un loc obisnuite, dar care sa se remarce datorita puterii relatiilor de familie. Pe site-ul campaniei au fost incarcate peste 300 de fotografii din Romania, iar dintre cele mai votate fotografii, cea a familiei Babos a fost desemnata castigatoare pentru tara noastra de catre Steve McCurry.

Recent, la Bucuresti, a avut loc si premierea oficiala a familiei castigatoare, in care i-au fost inmanate diploma si premiul- o sedinta foto cu celebrul fotograf in timpul unei vacante de vis la New York, in perioada Craciunului.

Fotografia pe care Steve McCurry o va realiza cu familia Babos va face parte din galeria fascinanta a familiilor europene.

Competitia s-a desfasurat in perioada iulie-octombrie 2011. in cadrul ei a fost selectata cate o familie din Romania, Italia, Franta, Polonia, Cehia, Rusia, Turcia, Ucraina, Marea Britanie, Spania si Portugalia.

"Includerea Romaniei in acest proiect international realizat de Hotpoint in parteneriat cu unul dintre cei mai apreciati fotografi din lume arata inca o data promisiunea noastra de a pune familia in centrul casei, si, mai mult a vietii. Sedinta foto va fi o experienta de neuitat pentru castigatori, dar si pentru brandul Hotpoint, care iti va intregi imaginea despre nevoile si trairile publicului nostru tinta- familiile moderne," a declarat Rodica Stere, Marketing Manager Indesit Company.

"Cand fac fotografii ale familiilor pe care le intalnesc incerc sa exprim puterea relatiilor umane, dezvaluita de mici indicii, vizibile pe chip, dar si prin gesturi si comportamente." a declarat Steve McCurry, la momentul lansarii proiectului.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

ce inseamna o muzica buna?
  • person

    "iarta sa fii iertat"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right