Idei simple pentru casa ta

Idei simple pentru casa ta
  calendar_month        
Parca te-ai saturat de vremea de afara si vrei sa vina o data primavara. Poti grabi lucrurile prin realizarea unor lucruri vesele.

Lalele, lalele, frumoasele mele lalele

Chiar daca inca sunt temperature scazute afara, poti face o saritura in anotimpul trezirii la viata, cu un aranjament simplu dar elegant. Cumpara cateva flori, lalele, daca gasesti si sticle, desfa buchetul si pune cate o floare, doua, trei in fiecare sticla.

Poti aseza florile si in borcane de diferite dimensiuni. Cauta si in podul bunicii cateva sticle cu aspect invechit. Cele pentru lapte sunt tocmai bune.

Pregateste o masa aparte

Transforma o tablita intr-o tava si pune cateva bucati de branza (cele preferate), iar alaturi scrie-le denumierea. Acest lucru este util atunci cand dai o mica petrecere.Felicitari personalizate

Trimite-le prietenilor sau familiei felicitari facute din literele jocului de scrable. Scrie mesajul pe o tabla de joc adevarata, fa o fotografie si scoate-o la imprimanta.

Picteaza

In cazul unei biblioteci, picteaza interorul intr-o culoare, si exteriorul in alta. Este o activitate usor de facut daca poti scoate tablia sin spate a bibliotecii, daca nu lipeste banda de scoci pe margini, pentru a nu avea surprize.

Transforma lucrurile

Cu toii am primiti servicii de cafea. Pe unele nu le-am folosit deloc. Ia serviciul de cafea si pune-l in baie. Foloseste bolul pentru lapte pentru depozitarea tampoanelor de vata, bolul de zahar petru betisoarele de urechi si cestile pentru pensulele de machiaj.

Refoloseste

Anul trecut ai investit intr-un calendar artisitic, dar acum e 2008 si trebuie sa-l arunci. Daca ti-au placut imaginile, inca te poti bucura de ele, inramandu-le. Spor la treaba!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Eugen Nicolaescu falimenteaza farmaciile
  • person

    "nu m-am plictisit de viata.au trecut 30 de ani de cand respir aer poluat,dar rezist."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Cycling Shorts 04
Shop Ele.rochevron_right