In martie, cu drag de la Beko

In martie, cu drag de la Beko
  calendar_month        
Martie iara, luna primelor raze calde de soare, a primilor ghiocei, dar cel mai important, luna in care ne-am sarbatorit pe noi, femeile.

Si ce alt mod mai bun de a ne rasfata in aceasta luna speciala, daca nu printr-o binemeritata pauza de la activitatile gospodaresti.

Beko iti este complice si anul acesta si iti propune un ajutor de nadejde: masina de spalat WMB 71242 din noua gama Beko Smart Blue cu lumina albastra.


51265.jpg


Masina beneficiaza de o capacitate de incarcare de 7 kilograme si 16 programe de spalare perfect adaptate nevoilor tale, precum programul anti-alergic, special gandit pentru pielea sensibila sau dark care pentru ingrijirea pieselor de vestimentatie de culoare inchisa, sintetice sau din bumbac.

In plus, pe langa functiile speciale, masina de spalat Beko WMB 71242 se remarca printr-un design inovator cu muchii fatetate si display electronic, ce asigura o experienta totala a confortului si elegantei.

In acelasi timp, masina de spalat de la Beko este ECO-friendly si POCKET-FRIENDLY pentru ca se incadreaza in clasa de eficienta energetica A++ si eficienta de spalare A ce garanteaza un randament sporit cu un consum redus de energie si de apa.

Cu un astfel de aliat, poti sa te bucuri din plin de o luna de rasfat!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blogul Personal si impactul sau asupra Brandului tau
  • person

    "impreuna putem avea succesul dorit pe plan profesional."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Harmony 02X15-00300
Shop Ele.rochevron_right