Inca 4 judete completeaza harta deseurilor

Inca 4 judete completeaza harta deseurilor
  calendar_month        
Echipa "Let`s Do It, Romania!`" a cartat in 13 judete, numarul actiunilor creste, iar harta deseurilor este in continua transformare. Peste 450 de voluntari si-au oferit sprijinul, luand parte la acest demers pentru realizarea hartii deseurilor din Romania. In cadrul acestor actiuni, voluntarii au identificat mormanele de deseuri cu ajutorul GPS-urilor si au transmis coordonatele geografice, dimensiunile si compozitia acestora. Datorita actiunilor de cartare, s-a realizat deja o curatenie pilot in judetul Cluj pe 22 mai, urmand ca alte 2 sa aiba loc in Timis si Arges pe data de 5 iunie.

Urmatoarea actiune de cartare va avea loc in zilele de 5-6 iunie si se va desfasura concomitent in 4 judete: Brasov, Mures, Harghita si Covasna. In acest moment exista 89 de voluntari inscrisi in Brasov, 51 de voluntari inscrisi in Mures, 39 in Covasna si doar 5 voluntari in Harghita. Pentru a realiza cu succes aceasta etapa, este nevoie de un numar cat mai mare de voluntari, in special in judetele Harghita. Facem apel la locuitorii acestor 4 judete pentru a se implica alaturi de voluntarii deja inscrisi pana in prezent si a mari echipele locale de cartatori!

Echipa "Let`s Do It, Romania!" cere sprijinul tuturor romanilor pentru etapa de cartare, etapa care va rezolva multe dintre necunoscutele proiectului. Toti cei care dispun de GPS, masina sau bicicleta, timp liber, energie si, mai ales, doresc sa vada Romania curata, sunt incurajati sa se inscrie pe site la sectiunea "Implica-te!"

"Let`s Do It, Romania" este cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania care isi propune sa curete deseurile din toata tara, din arealele naturale (zonele din afara oraselor), intr-o singura zi: 25 septembrie. Ajuta-ne sa punem la cale cea mai mare actiune de voluntariat din Romania! Putem stabili un nou record - Romania este cea mai mare tara din Europa care organizeaza acest proiect!

Recomandari