Inveseleste-ti casa!

Inveseleste-ti casa!
  calendar_month        
Atmosfera de bucurie de acasa trebuie sa vina din dorinta ta de arata cum este sufletul tau de copil. In fiecare dintre noi exista un copil care vrea sa fie inconjurat de voiosie. Scopul ar fi sa realizam un decor care sa transmita cat mai multa energie pozitiva .

Iata ateva tipsuri pentru a avea un decor vesel:

Creativitate

Realizarea unui astfel de decor poate fi chiar simpla. Stabileste mici ritualuri, cum ar fi cel al ceaiului si aduna-ti toti prietenii laolalta. Lasa-ti imaginatia in voie si fa mici aranjamente florale. Poti transforma evenimente obisnuite si rutiniere in experiente speciale.

Un loc de comunicare, renastere si sustinere

Instaleaza un semineu in living si aseaza o canapea cu o cuvertura pufoasa, in care tu si partenerul tau sa va scufundati. Focul va crea un punct focal de caldura si energie. Culorile rosiatice ale focului vor da tonul la povesti.Un loc unde sa te retragi si sa-ti recapi energia

Cand intri in dormitor ar trebui sa te simti ca si cum ai intra in sanctuarul tau privat. Deconecteaza-te si scoate din incapere orice tehnologie. Aici vii sa te odihnesti, sa fii senzuala, sa te refaci, si sa te linistesti.

Daca ai un baldachin cu atat mai protejata te vei simti. Cauta asternuturi cu modele florale si va fi primavara intotdeauna.

Iubeste si traieste fericita

Familie
Aseaza prin toata casa fotografii cu tine si cu familia ta. Cauta poze cu tine cand erai mica pentru a-ti aduce aminte in fiecare zi cine esti si de unde ai pornit.

Flori
Realizeaza aranjamente florale , nu numai cu plante. Adauga fructe, mici ramurele sau panglici. Si nu le aseza doar in vaze. Alternativele ar fi borcanele de diferite dimensiuni, canile, cestile sau bolurile.

Culoare
Culoarea aduce energie in casa. Lasa specialistii la o parte. Alege doua, trei culori , care te binedispun si dispune-le prin casa sub forma accesoriilor sau a pieselor de mobilier.

Arta
Mergi prin galeriile de arta sau anticariate si poate vii acasa cu o mica opera de arta, fie un tablou sau un obiect de decor. Nu te gandi doar la artistii consacrati. Artistii tineri au lucruri frumoase si proaspete. Care e artistul tau preferat?

Paie colorate
Creeaza puncte focale extra colorate prin asezarea mai multor paie colorate intr-un bol transparent. Se vor dovedi a fi si utile atunci cand dai vreo petrecere.
Recomandari