LeisureEXPO, un nou concept de lifestyle

LeisureEXPO, un nou concept de lifestyle
  calendar_month        
In perioada 3 - 6 iulie, Baneasa Shopping City gazduieste prima editie a LeisurEXPO, primul targ de oferte premium pentru relaxare si petrecerea timpului liber, in afara casei.

LeisurEXPO redefineste conceptul de outdoor. Timp de 4 zile, pe o suprafata de 3.000 de metri patrati, vor fi expuse oferte de lux pentru relaxare si petrecerea timpului liber. LeisurEXPO este prima manifestare de acest fel din Romania, in care oferta de outdoor si agrement de lux este prezentata publicului, in aer liber.

Evenimentul, organizat de agentiile de PR Creative Brand Communication si Plus Media, va reuni in perioada 3 - 6 iulie 2008 cele mai importante brand-uri din domeniile:

Outdoor Design: mobilier de gradina, plante decorative, decoratiuni, mobilier si amenajari exterioare, design peisagistic.
Motorshow: ambarcatiuni, echipamente si accesorii nautice, masini de teren, scutere, ATV-uri.


Trend Fashion: imbracaminte, incaltaminte si accesorii sport.
Leisure: accesorii pentru camping, echipamente de vanatoare si pescuit, jucarii de exterior, cluburi sportive, publicatii de profil.

Beneficiind de un buget de peste 250.000 de euro, LeisurExpo isi propune sa reuneasca brandurile premium din domeniu si sa creeze spatiu semi-formal pentru discutii intre expozanti si potentialii lor clienti.

Vizitatorii vor putea obtine informatii despre tendintele actuale in ceea ce priveste designului peisagistic si amenajarea gradinilor si se vor putea plimba printre yahturi si ambarcatiuni de lux.

Pentru persoanele pasionate de echitatie, vanatoare sau pescuit, LeisurEXPO reprezinta locul unde vor afla care sunt ultimele trenduri din aceste domenii.

75382.jpgExpozitia se adreseaza persoanelor educate, active, cu venituri mari, iubitoare de lux, aflate in cautarea unor metode de relaxare in aer liber.

Baneasa Shopping City si LeisurEXPO prezinta vizitatorilor un nou concept de lifestyle. Atributele comune ale celor doua branduri - cel mai mare mall din Romania si manifestarea de inalta tinuta LeisurExpo - reprezinta o garantie pentru succesul unei astfel de manifestari.

Recomandari