Masina de spalat - Secretele aparatului ideal

Masina de spalat - Secretele aparatului ideal
  calendar_month        
Toate modele existente pe piata garanteaza eficacitate si comfort la un consum minim. Totusi, in functie de stilul dumneavoastra de viata, exista un aparat "facut pentru dumneavoastra".

O masina de spalat are o durata medie de viata cuprinsa intre sapte si zece ani, dar pentru a rezista inradevar atat de mult si pentru a va oferi serviciile pe care le asteptati de la ea, trebuie sa definiti clar nevoile, pentru a putea alege modelul care vi se potriveste cel mai mult.Pentru celibatari sau cupluri fara copii

Spalati adesea cantitati mici de rufe nu foarte murdare?
Ideala este masina care are urmatoarele caracteristici:

Cantarirea automata a rufelor; permite stabilirea automata a cantitatii de apa, in functie de greutatea reala a hainelor ce sunt spalate.
Ciclul scurt pentru spalarea rufelor putin murdare.
Posibilitatea de a spala cu jumatate din cantitatea de rufe stabilita ca fiind cea mai indicata; este ideal pentru situatiile in care aveti ceva urgent de spalat.
Daca locuiti intr-un apartament mic, masinile care se incarca pe sus sunt mai indicate, ele ocupand mai putin loc.
Dca aveti deja un uscator de rufe este bine sa alegeti o masina de spalat cu stoarcere rapida ( minim 800 turatii pe minut sau 1000 de toratii pe minut ar fi ideal) pentru ca uscarea sa dureze mai putin, deoarece uscatorul de rufe consuma mult curent.

75185.jpg

Pentru familiile cu copii mici

Nu are rost sa va povestim noi cum sta treaba cu babetele pline de mancare sau hainutele teribil de murdare cu care vin copii de la gradinita. Este limpede ca aveti nevoie de o masina robusta.

Optiunile "capacitate variabila" si "cantarire automata" sunt practice pentru spalarile frecvente. Totusi asta nu va impiedica sa va umpleti masina pana la capacitatea maxima admisa - un ciclu de spalare este intodeauna mai ieftin decat sunt doua, chiar cu masina incarcata doar pe jumatate.
Controlul anti - spuma: este vorba de o clatire suplimentara, initiata de masina la depistarea celei mai mici urme de detergent. Confortabil, mai ales pentru pielea delicata a bebelusilor.
Daca ambii soti lucreaza, este ideala o masina care sa poata spala nesupravegheata, facand astfel posibila o seara libera. Astfel, un aparat cu sistem de control al nivelului apei (aceasta va declansa pompa de evacuare in cazul cresterii anormale al nivelului apei) si cu sistem anti - scurgere ( alimentarea este intrerupta in caz de scurgere) va ofera posibilitatea de a nu trebui sa paziti masina cat timp spala.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Mai... inca...
  • person

    "nu mi-a ramas decat cuvantul..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right