Masutele de cafea BoConcept

Masutele de cafea BoConcept
  calendar_month        
Cu totii apreciem momentele oferite de o cana calda de cafea sau ceai savurata alaturi de prieteni sau de cei dragi. Aceste momente ne relaxeaza si ne binedispun.

Acum poti adauga un plus de savoare momentului tau, cumparand o noua masuta de cafea de la BoConcept! In plus, beneficiezi de o reducere de 20% pentru orice model achizitionat!

Din sticla, furnir sau cu elemente metalice, multifunctionale sau cu design indraznet, masutele de cafea BoConcept sunt pe gustul tuturor si au preturi accesibile. Vino la magazinul BoConcept din Galeria Mobexpert - Carrefour Feeria si surprinde-ti prietenii cu noua ta achizitie!

BoConcept inseamna design minimalist, stil propriu, modern si in tendinte, multifunctionalitate, inseamna pasiune venita din inima, pentru ca pasiunea este motorul care antreneaza oamenii din spatele numelui BoConcept.BoConcept isi propune sa faca accesibile, pentru cat mai multe persoane, piese de mobilier si canapele modulare si flexibile, pentru amenajarea creativa a spatiilor limitate din mediul urban.

Flexibilitatea pieselor de mobilier este caracteristica ce face stilul BoConcept unic si permite o amenajare creativa si adaptata spatiului limitat al locuintelor.

Recomandari