Mici trucuri pentru bucataria ta

Mici trucuri pentru bucataria ta
  calendar_month        
In general, reamenajarea vechii bucatarii se realizeaza doar daca se dispune de o mare suma de bani sau daca este vreo ocazie speciala.

Altfel, ne petrecem cateva ore din zi intr-o bucatarie mohorata, cu mobila invechita, in care nu ne place sa gatim.

Din ce in ce mai multe locuinte au amenajata bucataria in centrul casei, aceasta devenind astfel, o camera foarte importanta.

Chiar daca nu dispui de un buget foarte mare, exista cateva moduri in care iti poti amenaja spatiul din bucatarie pentru a face din acesta un loc cochet si placut.

Adu in bucatarie atmosfera din gradina

Umple cu apa sticle frumos colorate, vaze, pahare sau chiar castronele, orneaza-le cu flori cat mai colorate si aseaza-le apoi prin bucatarie. Poti sa aduci ghivece cu pamant si poti planta chiar tu cateva flori in ele.

Daca ai jaluzele la geam nu le tine inchise. Deschide-le si lasa lumina sa patrunda in incapere.

Amenajeaza cateva etajerePe peretele pe care nu ai mobila, fixeaza cateva etajere si pune pe ele vesela ornamentala pe care o tii de atata timp ascunsa in dulap. Daca nu vrei sa folosesti etajere poti cumpara cateva farfuriute decorative care au sistem de prindere in perete.

Gandeste-te la o tema

Alege o tema sau o culoare si decoreaza-ti bucataria cu prosoape, fete de masa, farfurii si perdele in acelasi ton.

Te-ai saturat de vechiul mobilier?

Asta nu inseamna ca trebuie sa-ti cumperi altul. Cu putina imaginatie si cateva cutii de vopsea poti schimba total aspectul mobilei. Manerele pentru usile dulapurilor sunt foarte ieftine si usor de inlocuit, ca sa nu mai vorbim de faptul ca poti alege dintre foarte multe modele.

Cel mai important lucru la care trebuie sa te gandesti atunci cand vrei sa-ti redecorezi bucataria este acela ca este bucataria TA, de aceea trebuie sa fie un loc in care sa te simti bine.

Daca iti plac culorile tari nu ezita sa le aduci si in bucatarie. Daca vrei ca totul sa fie alb, foarte bine! Totul depinde numai de tine sa faci lucrurile placute, obtinand astfel o camera vesela si confortabila in care vei gati cu placere.

Recomandari