Mini mousi colorati de la Logitech

Mini mousi colorati de la Logitech
  calendar_month        
Logitech a lansat Logitech Wireless Mini Mouse M187, un dispozitiv mic si colorat ce dispune de conectivitate wireless neintrerupta.

Datorita unui design ultra-compact, Logitech Wireless Mini Mouse M187 incape cu usurinta in geanta, poseta sau in buzunarul pantalonilor. Cablurile nu exista iar tehnologia wireless si o conexiune fiabila fara intarzieri sau caderi garanteaza un flux optim.

Instalarea lui este simpla si nu necesita incarcarea unui software. Conecteaza receiver-ul nano si mouse-ul e gata de actiune. Receiver-ul nano este atat de mic incat poate ramane in portul USB si poate fi stocat in interiorul mouse-ului in caz ca vrei sa-l inlaturi, asa ca nu exista pericolul de a-l pierde.

Datorita design-ului de dimenisuni mici poti lua Logitech Wireless Mini Mouse M187 oriunde laptop-ul e prezent, a precizat Todd Walker, brand manager in cadrul Logitech. Acest mouse mic si prietenos ofera libertatea conferita de tehnologia wireless iar controlul si precizia sunt mai mari ca cele oferite de touchpad-ul laptopului.

Logitech Wireless Mini Mouse M187 va fi disponibil intr-o varietate de culori.

Pret si disponibilitate

Logitech Wireless Mini Mouse M187 va fi disponibil in Europa incepand cu luna februarie la un pret recomandat de 19,99 Euro.
Recomandari