Mobile Office Card - Libertate de miscare pentru miscari inteligente

Mobile Office Card - Libertate de miscare pentru miscari inteligente
  calendar_month        
Pachetul Mobile Office Card de la Orange ofera utilizatorilor sai libertatea de miscare de care au nevoie, acestia putnd folosi laptopul ca si cum ar fi n fata calculatorului de la birou.

Oricnd si oriunde ar fi, utilizatorii pot sa acceseze contul de e-mail, sa navigheze pe Internet sau sa trimita mesaje scrise de pe laptop. De asemenea, se pot conecta la reteaua interna de calculatoare a firmei fara a avea nevoie de o legatura fixa, fara a fi limitati de lungimea unui cablu de retea si fara a mai tine telefonul mobil ocupat pentru conectarea la laptop. Astfel, folosind Mobile Office Card, telefonul mobil va fi disponibil pentru apeluri de voce n timp ce cardul de date transfera informatii.

n plus, Mobile Office Card are la baza un concept nou care implica simplitate n instalare, utilizare si configurare. Utilizatorul nu mai trebuie sa si faca probleme n legatura cu parametrii de configurare, acestia fiind setati deja n aplicatie. Acum totul este foare simplu, tot ce trebuie sa faca utilizatorul este sa instaleze aplicatia Mobile Office Card (n cteva minute), sa introduca cardul de date n laptop si va beneficia de acces la servicii printr-o interfata prietenoasa afisata pe ecranul laptopului.

Oferta Mobile Office Card consta ntr-un card de date PCMCIA Sony-Ericsson si o aplicatie dezvoltata de Orange care faciliteaza accesul la serviciile de date mobile. Cele doua tipuri de carduri de date disponibile sunt: Sony Ericsson GC75 care permite transmisii de date mobile prin GPRS (53,6 kbps) si CSD (9,6 kbps) si Sony Ericsson GC79 care permite transmisii de date mobile prin GPRS (53,6 kbps), CSD (9,6 kbps) si WLAN (10 mbps). Aceste carduri sunt concepute pentru a acoperi ct mai bine necesitatile specifice de comunicare ale utilizatorilor.

n functie de locatia n care se afla si de cerintele specifice, fiecare utilizator poate selecta modalitatea de conectare care l avantajeaza: CSD, GPRS sau WLAN. De asemenea, aplicatia are posibilitatea de a selecta reteaua care permite viteza cea mai ridicata de conectare.

Pentru a putea utiliza Mobile Office Card, clientul trebuie sa se aboneze la ofertele de date mobile ale Orange Romnia. Pentru a putea folosi la maximum posibilitatile oferite de Mobile Office Card, este recomandat ca utilizatorul sa activeze o oferta GPRS si una GSM pe un alt SIM dect cel de voce.

Mobile Office Card este o solutie adresata segmentului business si se ncadreaza n viziunea Orange de a lansa pe piata solutii simple, inovative si usor de folosit, pentru a mbunatati si simplifica viata fiecaruia.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right