Mobileaza-ti casa cu buget redus

Mobileaza-ti casa cu buget redus
  calendar_month        
Creativitatea si rabdarea sunt cele mai importante atribute atunci cand vrei sa iti mobilezi casa cu buget redus. Asta nu inseamna ca trebuie sa fii un mester geniu sau artist, ci inseamna ca trebuie sa faci lucrurile mai diferit de marea majoritate a oamenilor.

Atunci cand oamenii vor, spre exemplu, un set de dormitor, care este metoda traditionala de a o face? S-ar putea uita la cateva pliante, vizita cateva magazine si in cele din urma, cand il gasesc pe cel potrivit, il vad de parca ar fi imbracat in aur. Este clar, il vor.

Este putin mai scump decat isi pot permite, dar nici o problema, magazinul ofera finantare pe un an si rate lunare scazute. Realitatea acestei intregi situatii este ca vor plati de 3 - 8 ori mai mult pe acest dormitor decat valoarea lui reala, cu banii jos din cauza unei decizii impulsive.

Exista doua reguli generale atunci cand achizitionezi mobila: plateste intotdeauna cash si nu cumpara impulsiv.

Sunt multe surse de unde poti cumpara mobila de calitate.Spre exemplu, magazinele de antichitati sau cele second-hand unde poti gasi mobila foarte draguta, in stiluri deosebite , reconditionata si la preturi foarte avantajoase. Sunt de asemenea magazine de mobila de cherestea care ofera paturi, dulapuri, birouri, mese, sifoniere, scaune etc, ce poti fi cumparate la preturi mult mai mici decat merita. Unele din ele ar putea sa necesite o reconditionare, dar costul va fi oricum mai mic decat daca ai cumpara un obiect similar la un magazin de brand.

O alta sursa ar fi anunturile online ale persoanelor care vor sa vanda piese de mobilier de care nu mai au nevoie. O tranzactie de la persoana la persoana este de preferat pentru ca in acest mod poti plati cu banii jos, sa inspectezi obiectul si sa nu il cumperi daca vezi ca ceva nu este in regula. Internetul este foarte folositor - inainte de a da navala in magazine, cauta online diferite tipuri de mobilier pentru a sti ce iti doresti si ce merita cumparat.

Arta de a negocia este deasemenea utila

Incepe sa negociezi din amuzament, si in mod natural vei deveni mai bun la asta in timp. Nu strica niciodata sa intrebi pe cineva daca primeste mai putin decat cere pe un obiect. Poate vrea foarte tare sa il vanda, si oricum decizia ii partine.

In ultimul rand, nu e niciodata gresit sa platesti ceva mai mult pe ceva care va dura o viata. Da banii pe calitate atunci cand conteaza si plateste mai putin pe lucruri car nu au asa de mare importanta sau sunt sezoniere. In final te vei alege cu o casa care va parea ca si cum ai fi cheltuit o avere mobiland-o.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Incerc
  • person

    "is cool to dream..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right