Noi modele de telefoane mobile!

Noi modele de telefoane mobile!
  calendar_month        
Incepand de astazi avem la dispozitie 13 noi modele de telefoane mobile acoperind toate nevoile de comunicatii ale utilizatorilor lor: acces rapid si usor la Internet si servicii de date, muzica si divertisment, acces la aplicatiile companiei.

Oferta din aceasta toamna include o gama variata de noi modele, disponibile in magazine: Motorola W490, un telefon cu un design atragator si functii muzicale deosebite, Sagem my411cv, cu un design si finisaje de calitate, dispune de camera foto VGA, conectivitate Bluetooth, precum si noul model de la Sony Ericsson, T250i, cu radio FM incorporat.

Doua noi modele de telefoane mobile compatibile cu serviciile 3G broadband - HSDPA imbogatesc portofoliul Vodafone Romania incepand din luna octombrie: Motorola Z8 si Sony Ericsson V640i.

Caracterizat drept o revolutie in tehnologia multimedia mobila, noul Motorola Z8, dotat cu un ecran de inalta rezolutie, ofera utilizatorilor performante deosebite in redarea continutului video sau audio, la care se adauga serviciile de date mobile de mare viteza, dezvoltate pe tehnologia HSDPA.

Sony Ericsson V640i, care va fi disponibil incepand de saptamana viitoare, ofera iubitorilor de muzica o experienta deosebita. Noul model poate stoca pana la 3600 de melodii, ofera functia de navigare in lista de melodii si permite organizarea fisierelor multimedia.

75324.jpg

Motorola RAZR2 V8 ofera utilizatorilor un telefon stilizat, cu dimensiuni reduse, camera video de 2.0 megapixeli, MP3 Player si memorie interna de 512 MB.Pentru utilizatorii care isi doresc un telefon mobil exclusivis va prezentam modelul de lux P'9521 Porsche Design. Creat in colaborare cu Sagem Communication, P'9521 se remarca printr-un design spectaculos, ultra-elegant si materiale de fabricatie deosebite, precum aluminiu pentru carcasa si sticla speciala cu rezistenta sporita la zgarieturi pentru ecran. In plus, noul model este dotat cu o camera digitala de 3,2 megapixeli, ecran rotativ, MP3 Player si elemente de securitate inovatoare, precum cititorul de amprente. Acest model va fi disponibil la sfarsitul lunii octombrie.

75325.jpg Incepand de saptamana viitoare, oferta Vodafone Romania va include si 3 modele Sony Ericsson, asteptate de pasionatii de fotografie si muzica: Sony Ericsson K850i, o adevarata camera digitala, datorita celor 5 megapixeli care echipeaza acest telefon, Sony Ericsson W910i, un model axat pe functii muzicale, dar compatibil si cu ultimele tehnologii HSDPA si Sony Ericsson 770i, un telefon 3G, care dispune de camera de 3,2 megapixeli cu focalizare automata.

Pentru clientii de afaceri, a aparut noul BlackBerry 8310, un terminal cu multiple functii, precum GPS incorporat, camera video de 2 megapixeli si memorie interna de 64 MB.

In cursul lunii octombrie vor aparea primele modele sub brandul HTC.

Beneficiind de noua platforma Windows Mobile 6 Standard, HTC S710 ofera utilizatorilor o noua experienta a e-mailului mobil, functionalitati imbunatatite ale Calendarului si navigare pe Internet de calitate superioara.

75326.jpgModelul HTC TyTN II ofera un mediu familiar de business persoanelor aflate in miscare, direct pe telefonul mobil.HTC TyTN II beneficiaza de tehnologiile de transmisie 3G/HSDPA, wireless Bluetooth si Wi-Fi si permite vizualizarea documentelor atasate din e-mail cum ar fi prezentarile PowerPoint, fisierele Microsoft Excel, Microsoft Word sau Adobe Acrobat. In plus, noul model este dotat cu o camera de 3 megapixeli si modul GPS.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Valentine s Day
  • person

    "in fiecare zi descopar lucruri noi despre mine..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right