Nokia 7900 Prism

Nokia 7900 Prism
  calendar_month        
Dupa succesul inregistrat prin colectia L'Amour, Nokia revine si ne incanta privirile prin lansarea unui nou telefon destinat consumatorilor stilati.

Noul model Nokia 7900 Prism imbina perfect un stil elegant, individual cu tehnologia de top.

Design-ul aparte ne ofera senzatia unui diamant slefuit, iar butonul amplasat central tinde a imita un cristal Swarovsky .

Prin ce se diferentiaza acest telefon?


Pe langa design-ul unic de care are parte, telefonul este printre primele care include un display organic LED, ce suporta pana la 16 milioane de culori.

Nokia Prism ofera utilizatorului si un wallpaper "cameleon", acesta se tranforma de-a lungul zilei in functie de ora, starea bateriei si semnalul receptionat.
Pentru un mai mare grad de personalizare, Nokia 7900 Prism, ofera o galerie de pana la 49 de culori folosite pentru iluminarea telefonului.

Daca nu sunteti convinsa inca...

Nokia 7900 Prism soseste cu un handset care foloseste tehnologia 3G dual band pentru downloaduri rapide si browsing de calitate si capacitatile quad band GSM pentru conectivitate la nivel global.

Imagini memorabile si de o calitate superioara pot fi surprinse cu ajutorul camerei de 2 MP si in acelasi timp le puteti stoca, deoarece Nokia Prism soseste dotat cu o memorie interna de 1 GB.

Un telefon rafinat, elegant, luxos care ar incanta privirile oricarei doamne sau domnisoare. Aceste superb telefon va fi disponibil si la noi in tara in cel mai scurt timp.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

jurnalul unei despartiri 4
  • person

    "astazi e o alta zi..."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right