Noul Ergorapido de la Electrolux

Noul Ergorapido de la Electrolux
  calendar_month        
Noul Ergorapido cu tehnologia BRUSHROLLCLEAN™ te ajuta sa mentii casa curata si iti lasa timp si pentru tine

Sot dezordonat, copii care umplu casa de firimituri, animale de companie? Studii intreprinse recent de Electrolux in randul consumatorilor europeni au evidentiat ca acestia sunt cei mai dezordonati membri ai familiei.

Studiul, care a anticipat lansarea celui mai nou aspirator Electrolux - Ergorapido® cu tehnologia BRUSHROLLCLEAN™, arata ca, in general, cei mai multi europeni fac curatenie in casa chiar si intre perioadele de curatenie generala, pentru a evita frustrarile provocate de firimiturile, nisipul, praful sau firele de par pe care le descopera tot timpul in casa. Acum, insa, Electrolux iti ofera solutia pentru o curatenie instant, care se realizeaza rapid si dureaza o perioada indelungata.

Noul Ergorapido 2in1, cu tehnologia BRUSHROLLCLEAN™, raspunde unei probleme la care niciun alt producator de aspiratoare nu a gasit rezolvare. Prin functia inovativa si unica de curatare a periei, dezvoltata de Electrolux, scamele si firele incalcite sunt maruntite cu ajutorul unor lamele si aspirate in recipientul pentru praf. Datorita acestei tehnologii, poti uita de timpul pierdut si de neplacerea cauzata de curatarea manuala a parului, inclusiv a celui de animale, care se blocheaza, la alte aspiratoare, in perie.

Din studiile intreprinse de Electrolux a reiesit ca firele de par se numara printre cele mai enervante lucruri care trebuie curatate. In plus, utilizatorilor li se pare neplacut ca scamele si firele de par sa se agate in peria aspiratorului. Pe langa faptul ca inlaturarea lor este dificila, acestea reduc semnificativ calitatea curatarii. Cu noul Ergorapido® 2in1 cu tehnologia BRUSHROLLCLEAN™, tot ce aveti de facut pentru a curata peria este sa apasati pedala din partea superioara a duzei si, in cateva secunde, toate firele si scamele incalcite vor fi inlaturate. Este usor, igienic si asigura o curatare de inalta calitate.

51278.jpg

"Specialistii Electrolux cauta in permanenta sa dezvolte echipamente care sa aduca un beneficiu real consumatorilor. Electrocasnicele noastre sunt bazate pe studii aprofundate asupra consumatorilor si a nevoilor casnice ale acestora. Un aspirator obisnuit este suficient pentru aspirarea prafului, a firimiturilor si a altor resturi care ne murdaresc casa, insa ramane in continuare problema curatarii periei de la aspirator de firele incalcite de par. Electrolux este primul producator care a venit cu o solutie la aceasta problema - dezvoltarea noului Ergorapido cu tehnologia BRUSHROLLCLEAN™, care incorporeaza lamele speciale pentru maruntirea acestor fire. In acest mod, curatenia devine mult mai rapida, mai igienica si mai lipsita de aspecte neplacute", a declarat Carmen Georgescu, Marketing and Communication Manager Electrolux Romania.

Fiind cel mai avangardist din punct de vedere al designului si al liniilor sale elegante, Ergorapido imbina performantele excelente cu un design extrem de atractiv. In plus, Ergorapido ofera o mare libertate de miscare si aspira rapid si usor orice suprafata: mese, mobilier tapitat, pardoseli, chiar si interiorul automobilului. Duza sa de aspiratie, care se roteste la 180 de grade, il face usor de manevrat la colturi si printre obstacole.

Libertate fara fir
Ergorapido® 2in1 este un produs care face parte din familia "Libertate fara fir" (Cordless Freedom). El asigura o curatare usoara si rapida, perfecta in lupta zilnica impotriva murdariei. Ergorapido este usor de depozitat, iar designul sau inovativ si suportul de incarcare ii permit sa fie asezat oriunde in casa si sa fie transportat cu usurinta, deoarece cantareste putin si nu are cabluri. "Cordless freedom" inseamna a fi intotdeauna la doar cateva secunde distanta de o casa mai curata. Ergorapido® 2in1 foloseste sistemul fara sac, ciclonic, pentru a obtine rezultate optime, combinat cu un sistem patentat de golire, ceea ce faciliteaza atat golirea, cat si curatarea aspiratorului. Iar noua tehnologie a periei rotative il face si mai flexibil si usor de utilizat.DATE TEHNICE:

Fara fir si cu baterie reincarcabila
2 in 1, cu dispozitiv manual de curatare a altor suprafete
Aspirare excelenta a prafului si performanta de lunga durata datorita tehnologiei pe baza de Litiu (la anumite modele)
Cap de rotatie la 180 de grade pentru o manevrabilitate excelenta
Proiectat pentru a fi depozitat la vedere
Usor si versatil
Sistem cyclonic, fara sac


Ergorapido® cu tehnologia BRUSHROLLCLEAN™ este disponibil in magazinele de specialitate din luna aprilie, la un pret recomandat de 679 lei.

Recomandari