Noul storcator Philips Avance se curata intr-un minut

Noul storcator Philips Avance se curata intr-un minut
  calendar_month        
Toamna aceasta, Philips continua seria de inovatii prezentandu-va noul storcator de fructe Avance, cu un design nou si atractiv. Acesta se curata intr-un minut datorita sitei inovatoare si face stoarcerea fructelor si legumelor simpla si rapida.

Noul storcator Philips Avance Juicer a fost creat pentru a imbunatati experienta utilizatorului de la inceput si pana la sfarsit si pentru a permite stoarcerea fructelor si a legumelor rapid, fara a face mizerie, oferind cu 10% mai mult suc1.

Oamenii iubesc sucurile proaspete facute in casa, dar nu le prepara atat de des pe cat ar vrea, ferindu-se de murdaria de dupa. Datorita sitei usor de curatat si recipientului pentru pulpa cu un design inteligent, curatenia dureaza numai un minut.

Sita electroslefuita faciliteaza indepartarea fibrelor greu de eliminat prinse dupa stoarcere in ochiurile sitei. Nu mai este nevoie sa frecati sau sa apelati la perii pentru curatat. in plus, recipientul pentru pulpa este pozitionat exact sub sita - spre deosebire de alte storcatoare la care acest recipient este deasupra sitei - ceea ce permite eliminarea foarte rapida a pulpei si a resturilor. Odata terminata stoarcerea, componentele aparatului se demonteaza cu usurinta, iar piesele detasabile pot fi spalate rapid sub un jet de apa sau in masina de spalat vase, pentru ca storcatorul sa fie gata pentru o noua runda de sucuri.

Sita unica, pozitionata invers, extrage cu 10% mai mult suc din fructe si legume si produce pana la 2,5 litri de suc intr-un ciclu de stoarcere, pentru ca toata familia sa se poata bucura de prospetimea sucurilor de fructe si legume.
51210.jpg


Cu Avance Juicer, chiar si cele mai dure ingrediente sunt usor de procesat, acesta avand doua viteze pentru stoarcerea fructelor si legumelor tari sau moi si un motor puternic. Timpul de preparare este de asemenea redus, multumita tubului de alimentare de dimensiuni mari, care permite introducerea ingredientelor intregi; deci nu este nevoie de taiere prealabila.

Storcatorul Avance de la Philips este dotat si cu o gura de scurgere pentru a directiona sucul exact in pahar si a preveni stropirea blatului. si pentru a metine bucataria si mai curata, exista un accesoriu de oprire a picurarii care nu lasa sucul sa se scurga.

Storcatorul Avance ofera familiilor un nou mod de a savura bauturi delicioase si sanatoase, bogate in vitamine si nutrienti, perfecte pentru a le oferi copiilor un impuls de energie pentru scoala. impreuna cu brosura cu retete pentru bauturi de fructe si legume care vor impresiona cu siguranta intreaga familie, noul storcator Philips Avance este adaosul perfect pentru orice casa si bucatarie.

Pret: noul storcator Philips Avance (HR1871) - 869 lei

Recomandari